Saturn i Vandmanden 2020-2023. Synthesizer.

Det er et stort skifte vi har foran os, når Saturn den 17. december 2020 skifter fra Stenbukkens til Vandmandens tegn og bliver her de næste 3 år.

Hvor fatter Saturn er, skal man altid gøre det rigtige. Overgangen kan meget vel vise sprækker i det fundament Saturn vil køre sine regler og kommandoer over de kommende år. Det er et meget stort skifte for os alle da vi har haft Saturn, Jupiter og Pluto eet bestemt sted i vores liv – hvilket er lige så sjældent som det er kompakt – så nu kan vi da glæde os til, at udfordringerne bliver spredt lidt ud. Hvis du kender dit fødselshoroskop kan du se, hvor du har Vandmanden og ved da, hvilke livsområder du i de kommende år skal være meget moden, ansvarlig og disciplineret omkring. Er du Guldmedlem, kan du se hvor det er i indlægget HER (Saturn rejser sammen med Jupiter det første år, især starten af 2021 kan du få ekstra hjælp til det du vil manifestere i din Saturn-transit).

Sidst vi havde Saturn i Vandmanden var i årene 1991-1994, så du kan tænke tilbage på hvem/hvad/hvor du var dengang. Vi så fødslen af internettet og en decentralisering af magten i Europa, hvilket er klassiske Vandmands-begreber. Teknologi, menneskerettigheder og ikke mindst individualisme.

En transit som denne byder os til at vurdere, hvordan vi f. eks vil have magten fordelt i eget liv. Hvem og hvad kan vi kræve noget af, hvem skal give os noget og hvad skal de give os. Hvordan skal mit forhold til teknologi og f. eks sociale medier være (det er også Vandmanden, især gruppesteder som Facebook) og det er mit helt eget unikke og individualiserede fundament, jeg tager beslutninger ud fra. Der er en grund til, at vi har brugt så mange år på at lære at blive lukkede, selvstændige enheder som mennesker, både fysisk, psykisk, materielt, emotionelt og spirituelt.

Det er nemt at forestille sig, at en transit lægger op til nye måder at være menneske på. For nogle vil det altid være lidt for nyt, Vandmanden er typisk forud for sin tid, men tør man hænge med på rumskibet er det som regel den rigtige retning.

Det ”nye” menneske som lukket enhed bliver det nogle kalder mere kolde, afstandstagende eller nøgterne. Af en humanitær at være er Vandmanden ikke altid lige glad for mennesker i sig selv.Da vi også taler gruppen, altså samfundet og menneskeheden, lægges der op til nye måder at identificere sig selv og sin rolle i grupper. Det være sig familien, jobbet, sportsklubben, vennerne etc. Nøgleordet er individualitet. Man er helt sig selv som det unikt sammensatte individ, man nu engang er. Man er tro mod sig selv uanset hvad de andre mener, især mainstream.

Det er dog ikke mere nyt end at vi stadig er underlagt Saturns love, f. eks naturlovene (endnu da), men at vi skaber noget nyt ud af det gamle der overlevede overgangen i slutningen af 2020 og starten af 2021. Mange karmiske kontrakter og slægtsmønsterbrydninger (heyy nyt ord) blev vi færdige med i 2020, så forvent store afslutninger og store begyndelser på samme tid i disse måneder.

Saturn i Vandmanden er som en synthesizer. Slår man ordet op på Wikipedia, er en synthesizer ”et elektronisk musikinstrument, der kan bruges til at fremstille lyde der ikke kan fremstilles på anden vis. Den kan også bruges til at fremstille lyde, der i forvejen er kendt. Man kan idag købe synthesizere, der kan erstatte stort set alle kendte musikinstrumenter og dermed styre et helt orkester ene mand”. Eller kvinde, om vi må be.

Du kan altså lave noget nyt ud af noget eksisterende. Noget helt unikt der kun kommer fra dig.Der er voldsomt meget at fortælle om den transit, og jeg er sikker på at vi kommer til at berøre den mange gange de kommende år. Nøgleord for Vandmanden er:

Aliens, robotter, teknologi (især gennembrud her), systemer, mosaikker, impulser, astrologi (at forbinde prikker nær og fjernt for at sætte dem sammen til noget unikt), menneskerettigheder, demonstrationer, store grupper af mennesker, revolution, rebelskhed, innovation, metafysik, tolerance, menneskeheden, venskaber, interessefællesskaber, AI, videnskab, galakser, politik, sociale netværk og strukturer, komponenter og især hvordan de fungerer sammen. Alt hvor man har komponenter man sætter sammen på en ny måde og ser hvilken effekt det her, hvor man afprøver noget nyt under hensyntagen til at man kender teorien og lovene (så laboratoriet ikke sprænger i luften, f. eks) hører under her. Det kan være alt fra madlavning til rumrejser til teknologisk medicin. De sidste to tror jeg bliver store.

Det er oplagt at forestille sig, at internetbaserede grupper som f. eks Facebook (eller internettet i det hele taget) får langt flere ”regler” i forhold til, at det nu er det vilde vesten når det kommer til adfærd, hvad man deler osv. Det kan også være, at der kommer restriktioner på internettet eller at man lægger dem på sig selv i forbindelse med brug af teknologi vs en balance med det naturlige i hverdagen, både natur og socialt liv.

Nogle vil elske denne transit og andre ikke kunne forstå, hvordan de endte på lyntoget. Det er nogle radikale år, vi har foran os.

I eget liv handler det om at tage lidt hist, lidt pist og sætte det sammen på din helt egen unikke måde. Ingredienserne for det lykkelige liv er dine til at blande sammen nøjagtigt som du vil.

Vandmanden er helt og aldeles sin egen.

Louise

Kategorier