Manifester-din-Business-platformen er nu klar! Spar 100 kr ved oprettelse inden den 1. januar 2021!

Så er vi klar med vores nye business-platform til dig, der har brug for at lære det praktiske omkring din alternative eller spirituelle business!

Som I ved havde Nian og Louise en masse iværksætterforløb i løbet af 2020 og det har vi nu sat i system til dig, der har brug for onlinehjælp som selvstændig i den alternative og spirituelle verden.

Vi er her for at hjælpe dig med mindset, skillset og divine timing som du skal bruge til din forretning. Vi har det kosmiske overblik som vi kombinerer med psykologisk udvikling og konkrete forretningsværktøjer.Det koster bare 69 kr/md at være med. Læs alt om medlemsskab og tilmelding HER. Hvis du opretter dig som medlem inden den 1. januar 2021 klokken 12.00 sparer du oprettelsesgebyret på 100 kr (normalpris 169,- den første måned).

Vi har videoer og live-sessioner som kommer løbende, i skrivende stund får du adgang til en video med Louise, hvor hun fortæller om business-energierne for 2021.Hvis du gerne vil følge lidt med på sidelinjen og måske hoppe på senere, er du mere end velkommen i vores officielle Manifester-din-business-gruppe som alle kan være med i. Den finder du lige HER. Det er ganske gratis.

Spørgsmål? Skriv til os på manifesterdinbusiness@gmail.com.

Vi glæder os til at have jer med ombord!

Nian og Louise 

Kategorier