Husk ASTROBANKO idag kl 15 - se den flotte præmieliste her!

Der er atter astrobanko, det er atter gratis og det du atter skal bruge er
 1. Dit eget fødselshoroskop (hent det evt på astro.com. hvis det kniber med de engelske ord, er der en ordbog her på hjemmesiden, den finder du HER.) Du kan også søge på 'free natal chart generator' på Google. Astro-charts.com er god, her får man det på skrift. Du skal kende dine personlige planeter og hvilke tegn, de befinder sig i. Det gælder Sol, Måne, Merkur, Venus, Mars og Jupiter i dette tilfælde da der ellers kan være for mange om buddet hvis vi tager de ydre planeter med). Ascendant medtages kun ved målfoto da ikke alle har deres fødselstidspunkt.
 2. Tilmelding til event som er LIVE på Universal Goals Facebookside. Du finder eventet HER. Tryk "deltager" og så får du besked når Louise har fumlet sig frem til at gå LIVE ca kl 15 jordboertid.
Det er nogle store gaver der er blevet doneret til Astrobanko i år!

Præmieliste Astrobanko 2020:
 1. 1x 25 MINUTTER MED LOUISE. Værdi 599 kr. Skriv til Louise HER.
 2. 1x “selvtillids-session” på 55 min hvor Nian lærer dig hvad der skal til for at stå stærkt i sig selv og turde gå efter det liv du drømmer om. Værdi: 599 kr. Find Nian HER.
 3. 1x AURORA HEALING til en værdi af 1499 kr. Kontakt Aurora HER, læs om den stærke healing HER
 4. 2 valgfri ansigtsrullere til en værdi af 249 kr/stk, læs om dem her og kontakt Janne direkte HER så hun kan sende dem til dig hvis du vinder.
 5. 1x 14-dages vinterforløb med Isabelle Søndergaard, læs om det HER samt 3 måneders udvidet medlemskab (man er selvfølgelig ikke forpligtet til at fortsætte efterfølgende) i hendes klub, læs om den HER. Du kan også kontakte Isabelle på siden :)
 6. 1x sæt med 70 kort og tilhørende tekster til reflektion og bevidsthed omkring følelser fra Everyday Rockstar til en værdi af 296 kr. Se sættet og kontakt Liv Juul lige HER.
 7. Lene holm nielsen, kirurgisk healing fysisk i vordingborg eller online coaching med 2 spørgsmål. Lene har lovet, at det ikke foregår med kniv. Har du vundet denne præmie, kontakter du Lene lige HER.
 8. 1x1 vægkalender og 1x1 ugekalender fra Måneurt. Se de flotte kalendere hos Måneurt lige HER. Bemærk, at dette er den eneste præmie der af logistiske årsager fysisk befinder sig hos Universal Goals, så kontakt Louise HER for aftale om afhentning.
 9. 3xflotte krystalæsker fra Lace Universe, du kontakter Henriette på laceuniverse@icloud.com. Du finder Lace Universe lige HER. Husk at skrive "astrobanko" i mailen.
 10. 1x"Bogen for udmattede sjæle" af Pernille Riis til en værdi af 169 kr. Læs om bogen og kontakt Pernille lige HER.
 11. 1x 4 spirituelle kunsttryk fra Marina Mana til en værdi af 350 kr. Du kan se dem lige HER. Marina har ligeledes udviklet den visuelle forretningsplan som du også kan vinde. Den kan du se lige HER. Kontakt Marina på marina@hjordie.dk hvis du har vundet.
En virkeligt stor tak til de flotte gavegivere, det er fantastisk at I vil være med til at udbrede jeres flotte manifestationer på denne måde!

Rigtigt god jul til alle og held og lykke! :)

Louise

Kategorier