Fuldmåne i Krebsen den 30. december 2020. Havblik.

Føle føle.

Føle Føle Føle.

Føle føle tårer føle varmt bad føle føle.

Mad. Føle. Mave. Mig selv.

Ja det var så dagens indlæg om fuldmånen i Krebsen. Godt nytår.

Ha ha.Årets sidste fuldmåne er en måne at glæde sig til. Månen er altid på hjemmebane i Krebsen, og det er som regel her vi får kontakt til vores hjerte, vores inderste følelser og behov. Er helt intime med os selv og lytter til det, der bliver sagt fra roden af vores indre.

Det er dog første gang i 4 år, at der ikke er en eller anden vanvittig fest eller bare spektakel i gang samtidig. Måske en indre politimand der nævner noget om, at så hårdt kan det ikke være og det er da bare at komme op og i gang med at arbejde. Eller vigtigere ting at tage sig af. Anspændte karmiske kontrakter med mennesker og situationer der ikke tillod, at vi lige sad med os selv og for alvor mærkede efter.

Men nu er der ro på. Kan du mærke det?

Festen er slut, vi går ud på balkonen og kigger ud over det stille vand. Overfladen er blank.

Havblik.Det er et fremragende tidspunkt at reflektere. Det kan være hele livet, det kan være 2020 indtil nu. Festen er som sagt slut og lysene ved at brænde ud.

Var det en fed fest? Hvem var fede og hvem var ikke? Hvad skete der af gode ting, hvad er jeg vokset fra? Hvad tændte mig og hvilket bord var bare kedeligt? Mødte jeg nye mennesker og havde nye spændende samtaler? Hvilke masker faldt? Rykkede jeg fra børnebordet over til de voksne eller stod jeg og betragtede de andre have det sjovt på dansegulvet? Hvis ja, pegede jeg så fingre eller klappede jeg ad den? Og er den gæst jeg var også den gæst jeg har lyst til at være i fremtiden? Ved alle livets fester?

Der er to afgørende aspekter ved denne fuldmåne. En kvadrat til Chiron og Venus i kvadrat til Neptun.Chiron spørger hvor det ømme punkt er. Og beder os virkeligt mærke efter. Der er skruet op for den følelsesmæssig intensitet. Det kan være et emotionelt behov du ikke vidste, at du havde. Eller ikke havde kunnet mærke før nu. Det kan meget vel være rodfæstet i fortiden, i noget med familien, opvæksten, slægten. Hvis du her føler et stik i kroppen, så lyt til det – Uranus er i flot sekstil til månen, det er beskeder fra vores højere selv. Det kan også være en åbenbaring omkring dine nuværende følelser: hvor har du ændret dig permanent?

Det er ikke en besked om at gå tilbage mod det gamle, men snarere at sidste blik over skulderen mens man sætter ud på en ny, storslået rejse. Tab, sorg, melankoli er en smuk afslutning på det gamle liv. Alt er som det skal være.

Det kan meget vel handle om at få mulighed for at være den man er. At komme hjem til sig selv, at være den unikke brik der passer ind i verdenens puslespil.

Venus i kvadrat til Neptun som for tiden også er i kvadrat til måneknuderne kan give en følelse af, at man fantaserer. Bilder sig selv noget ind. At noget er for godt til at være sandt. Jeg eller andre prøver at sælge noget, der ikke har gang på jord. Man kan ikke helt se klart.Take it easy, som vi siger på godt dansk. Det er meget nye tider vi står i, det hele skal lige falde på plads og integreres. The new normal kan sagtens være din inderste drøm, det er flotte aspekter vi har foran os, og det er helt ok at tingene går lidt langsomt. Det er sådan man bygger langtidsholdbar.

Månen lægger op til beskyttelse. Af vores inderste behov og følelser. At være en løvemor for os selv hvis andre ikke respekterer de grænser. Uanset hvor tæt de er på os. Det er et godt tidspunkt at være med sig selv og selv om varme bad og kropspleje er ganske fint, så stikker det her meget, meget dybere. Det er roden, det er det selv andre aldrig kommer til at se. Det dybeste begær. Og det er beskederne herfra der skal være styrende i hverdagen. Den jeg er inderst inde skal reflekteres i det jeg manifesterer ude i verden.

Det er op til dig. For nu er der ihvertfald ro på og mulighed for at kaste et sidste blik på 2020.

Rigtigt godt nytår :)

Louise

 

 

Kategorier