Guldmedlemsklubben har fået ny og flot platform, som du kan hoppe over på nu! :)

Så er Universal Goals´ nye platform for Guldmedlemmer åben for registrering, du finder den og tilmelder dig lige HER. Hvis du scroller ned på siden, kan du se alt hvad der ligger i databasen. For at få adgang, skal du tilmelde dig som Guldmedlem.

 Hvad findes det nye sted:

Det er
  • Langt mere overskueligt og lettere at finde rundt i databasen,
  • Du kan selv styre din profil (i menuen ude i siden når du er logget ind) i forhold til at melde dig af og på. Bemærk, at der på et senere tidspunkt antageligvis vil komme oprettelsesgebyr, så vent ej med at tilmelde dig.
  • Du kan kontakte support hos Universal Goals direkte via ”beskeder” i systemet
  • Du optjener points og badges (”duelighedsmærker”) som du senere kan bruge i andre sammenhænge (!)
  • Du kan lave bogmærker (i den anden side) så du kan gemme dine yndlingssider
  • Du kan lave dine egne noter (ved siden af bogmærkerne) til alle sider
  • En 100% opdateret betalingsforside som tager hånd om SCA-udfordringen i EU
Der kommer en fuld guide på et tidspunkt, og har du nogle spørgsmål, så skriv til os HER eller på guldmedlem@universalgoals.dk.

Prisen er den samme som før (89 kr / md).

Du skal selvfølgelig oprette en profil det nye sted, så du kan logge ind. Se nedenfor hvad du gør i de forskellige situationer. Du kan ikke bruge din nuværende kode eller mail, det er et helt nyt sted. Har du penge til gode får du dem selvfølgelig refunderet.

Vi går ind og tjekker alle nye tilmeldinger, afmelder jer det gamle sted og refunderer eventuelle penge der er forudbetalt for denne måned. Du får en personlig mail med al information omkring dette.For dig, der allerede er Guldmedlem:

Er du glad og tilfreds hvor du er, er der ingen pres for at flytte platform. Jeg vil dog anbefale, at du som minimum kigger på den nye platform (HER) så du kan se, hvor meget lettere det er at finde rundt, selv styre sin profil, kontakte support, optjene points, badges (”duelighedsmærker”) og andet. Indholdet af databasen er den samme begge steder og det vil den blive ved med at være et godt stykke tid endnu.

 

For dig, der allerede er Guldmedlem og gerne vil flytte:

Du tilmelder dig det nye sted HER og annullerer din nuværende profil. Hvis du har betalt abonnement for nylig på det nuværende sted får du selvfølgelig pengene refunderet (giv gerne besked på guldmedlem@universalgoals.dk eller HER, så alt går som det skal).

 

For dig, der gerne vil være Guldmedlem:

Vælg den nye platform. Den er langt mere overskuelig og nemmere at navigere i. Du finder den HER.

 

For dig, der ikke aner hvad det her går ud på:

Universal Goals har en medlemsklub, der hedder ”Guldmedlemmer”. Her får du bl.a daglige energivejrudsigter året rundt, månedlige horoskoper, årshoroskoper, de bedste datoer for at stifte, lancere, registrere noget det kommende kvartal samt meget andet. Du kan se hvad der ligger i databasen HER (scroll ned). Alt materiale er bygget på astrologiske og numerologiske udregninger og laver personligt af Louise Falkenberg.

Spørgsmål? Kontakt os på guldmedlem@universalgoals.dk eller HER.

Kan du slet ikke vente med at komme i gang med at optjene points mens du bliver endnu klogere? Så skynd dig over på den nye platform som du finder lige HER.

Vi glæder os til at se dig :)

Kategorier