Oksens år 2021-2022 (kinesisk astrologi). Guldkalven.

Er du Guldmedlem, kan du se hvad Oksens år betyder for dit kinesiske stjernetegn (der er også en beregner, hvis du ikke kender det). Du kan se det HER på den nye platform eller HER på den tidligere.

------------------------

Godt nytår 2021! Eller...?

Har man fulgt Universal Goals en rum tid har man også ofte hørt mig sige, at nytåret starter ved forårsjævndøgn den 20. marts. Indtil da er året astrologisk stadig ved at gå på hæld og den 31. december har vi solen i Stenbukkens tegn, hvilket som festgæst er noget med høj hat, smoking, balkjole og store ambitioner for aftenens udfald. Så det passer nok meget godt med en almindelig nytårsaften.

Nye tider er det dog ikke helt, hvilket kan forklare hvorfor 2020 især i januar stadig holder ved. Som fortalt i energivejrudsigten for januar 2021 forleden (se videoen HER) er januar som den 13. måned i 2020, men allerede når vi kommer til det kinesiske nytår i februar vil væsentlige forandringer vente forude.

Der er over 30 forskellige astrologiske systemer, jeg kigger lidt hist og pist, og sætter det så sammen som jeg tolker energierne, især i forhold til hvad der rent faktisk sker i verdenen og også sat op mod numerologien (som også gik ind i et nyt år igår. Vi kan kalde det for det "numeriske nytår").Kinesisk astrologi er min top 3 i det jeg altid trækker med ind i tolkninger da jeg oplever årsenergien her som en underlæggende musik for vores hverdag. Derfor henviser jeg også ofte til den.

Februar 2020 – februar 2021 var Rottens år, som bl.a bragte pandemi med sig. Jeg skrev om det i januar 2020, læs indlægget HER.

Februar 2021 – februar 2022 er vi så nået til det 2. dyr i den kinesiske Zodiak, nemlig Oksen. Årets element er metal, så vi står altså i metal-oksens år.

Det svarer i cyklus lidt til Tyren i vores dyrekreds, og Tyren er da også en af hovedpersonerne i årets eventyr, især fordi Uranus er her og i kvadrat til Saturn det kommende år.

Oksen er et meget positivt tegn i kinesisk astrologi. Oksen er loyal, hengiven, altruistisk og opfylder ønsker som skidt fra en øh...guldkalv. Vi kan per klassisk definition forvente mange gyldne muligheder i vores liv i Oksens år.

Ikke dårligt, ikke dårligt.Skal man tage Oksens År Advanced Level, så er det også her vi ser vores egen tilstand af overflod inde i os selv. I buddhismen er Oksen kendt for sin ”Buddha nature”, altså at vi alle har en grundlæggende natur for at kunne opnå enlightenment. Når Oksen har slidt og slæbt, som okser nu gør, måske for at opnå livets materielle goder har den undervejs tæmmet og trænet sin bevidsthed til at transformere hjertet og kan samtidig forstå, at følelsen af overflod kommer indefra.

Hjerte er afgørende her. I et år som Oksens år burde succes, penge og overflod ikke være noget problem at manifestere. Numerologisk står vi også i et pengetriade-år, det er næsten så det regner med jordiske goder.

Men det opnår vi ikke ved at tæske derudaf ud fra begrænsende overbevisninger om, hvor hårdt det er at opnå succes og hvor meget man skal arbejde. KNOKLE.

Nope.

Glem det. Det hører en anden tidsalder til.

På helt grundlæggende plan ser vi ofte (meget ofte) det i vores sessioner, især hos iværksættere. At tjene penge, leve af sin drøm, sin passion, modtage overflod af gode ting etc er ikke særligt svært. Det kan dog være chokerende for mange at opnå de gode ting (!), hvorfor selvudvikling også er en stor del af vores iværksætterforløb. Manglende selvværd er et større problem end muligheden for at opnå en let hverdag, hvor penge ikke er noget problem.

Ofte holder man også sig selv tilbage fordi det man forsøger at manifestere som succes i den ydre verden er en del af en indre proces, hvorfor man på højere plan godt selv ved, at det ikke er værd at bruge ressourcer på. Det er måske lidt komplekst at forstå, kom gerne ind til os i session eller vær med i Manifester din Business-gruppen HER hvor vi ofte forklarer og demonsterer på levende mennesker med rigtige situationer.På næste niveau når vi taler Oksens år, så har vi måske her transcenderet det hvor vi har holdt os selv tilbage, og vi er klar til at få succes og leve drømmelivet.

Her bliver det vigtigt at forstå, at Oksen har med det kosmiske hjerte at gøre. Det der banker fælles i og for os alle.

Derfor vil alt du arbejder med eller for i et år som Oksens år ikke få momentum hvis det er bygget på transaktions-tanken alene. Det må ikke være ubevidst og slet ikke hjerteløst for så er der ikke hjælp til manifestation. Man skal se sig selv og sin business som en del af et større puslespil, som en del af menneskeheden. Ja, det er præcis det der svarer til Vandmandens tidsalder, som vi også har taget et stort skridt ind i.

Det er hverken fordi jeg er socialist eller ikke under nogen gigantisk økonomisk succes, jeg rapporterer bare vejrudsigten og man kan jo selv teste det af, hvis man vil.En anden stor ting her er uvished. 2021 er et år hvor det er bedst at være ”non-committal”, altså ikke forpligte sig til et endeligt resultat af noget. Det har delvist med at gøre, at vi står i en kæmpe udvikling der vil foregå over en årrække med dertilhørende nye faser og muligheder, så kosmos har sin egen matematiske formel her og det bedste vi kan gøre er at flyde lidt med. Jo bedre man kan håndtere uvished, desto større succes (den store høst hører alligevel til Tigerens år, som kommer i 2022).

Det betyder ikke, at vi skal flyde hovedløst med. Det er stadig go big or go home, så har vi fundet noget der er VORES, så skal den gyldne piedestal klart bygges her. Enten er du eksperten eller guruen, eller også er du ikke. Det behøver ikke at være arbejde eller business, det kan være alt muligt. Typer have, slags kæledyr, hobby, type ven etc. Men det er tydeligt ,at det er DIG og det er DIT.

Oksen er ikke særligt hjælpsom over for alt, der er fake eller dødt eller stagneret eller ikke vores. Noget vi gjorde for samfundets skyld, fordi vores familie syntes det, fordi man jo skal være gift så man ikke ender alene og alt det der. Oksen hjælper ikke til manifestation eller succes der hvor vi har skyklapper på, hvor vi gøder og vander det forkerte sted. Til gengæld kan du let her ende i en situation på livstid, så er det kedeligt, krævende, utaknemmeligt eller bare ikke DIT, så gør dig selv en stor tjeneste og begynd at gå i andre retninger.Der er noget med impulser her. Så trykker vi lige på knappen, ligesom Pavlovs hunde. Så kan firmaet lige holde julefrokost og så er motivationen lige lidt højere hos medarbejderne et stykke tid indtil kontoret atter er en gravplads for knuste drømme, som jeg ynder at kalde det. Så kan man lige holde en fest eller tage på en rejse og så får man lige sex og alt er bare fedt i forholdet, indtil man kommer hjem igen og så er det bare kedeligt eller akavet igen. Not yours. Oksen konsoliderer på den lange bane, så vælg selv fængsel eller frihed. Fikser, fokuser, hold fast på det naturlige, det ægte. Guldet.

Der er sæson for alt og Oksens år 2021-2022 er gyldne muligheder. Det er guldregn, og der kan komme meget af det. I Tigerens år tager man så og løber med det, der er det helt store, så indtil da ved vi måske ikke om muligheden er en del af en fase eller af det store billede. Det kan vise sig senere, så indtil da må man være åben for potentialet og som nævnt ikke tænke for meget i endeligt udfald.

Årets farve er hvid, og Oksens heldige farver er gul og grøn. Ikke af ærgrelse, men gerne af metal.

Godt nytår 2021-2022,

LouiseDen kinesiske nytår er den 12. februar 2021, hvor vi skifter fra Rottens til Oksens år. Der kommer et årshoroskop for dit kinesiske stjernetegn personligt til Guldmedlemmerne.

Kategorier