Nymåne i Stenbukken den 13. januar 2021. Launch.

Jeg hørte i radioen, at nogle Klåger (kloge-åger) har fundet ud af, at når der sker en masse godt for et menneske sker der et chok i nervesystemet som er det tilsvarende til det, man får når der sker en masse skidt. At få det hele kan altså være lige så chokerende endda traumatisk som at miste det hele. Det havde nogle professorer fundet ud af. Uddannede professorer, og det var ikke fra Facebook University.

Den skulle lige ind og vende selv om jeg instinktivt vidste, at de havde ret. At vores indbyggede modstand på at bygge sit drømmeliv, få optimal kvalitet på alle livsområder også er en intuitiv beskyttelse. Det er skræmmende at manifestere sit højeste potentiale, bare det at åbne for muligheden i sin bevidsthed tager tid. Vi ser det ofte i sessioner. For nogle er det en meget ny tankegang, at man kan få sine drømme opfyldt og ikke bare læse om, at andre gør det eller se det på film.2020 var et anderledes år, men der var også dyb indre omrokering hos os hver især. Et globalt wakeup-call blev til, at vi langt om længe begyndte at lytte til vores indre stemme. Et fælles uudtalt ønske om, at de minoriteter der elsker deres arbejde, lever i lykkelige forhold og bare nyder livet blev til majoriteter.

At det bliver helt normalt at bygge sin helt egen version af et drømmeliv. Hvis ikke en inkarnation handler om at nyde en jordisk oplevelse, så ved jeg simpelthen ikke hvad den skulle handle om. Det er der aldrig nogle, der har kunnet forklare mig.

Det er en særdeles potent nymåne vi står over for her. Nymåne i Stenbukken i konjunktion til Power-Pluto.

Den er især potent for den, der har kørt sig selv i stilling Stenbukke-style. Stenbukke-style betyder, at man har fulgt Saturns principper. Man søger at forvalte sine ressourcer optimalt (tid, penge og energi) så de bliver brugt til det, der giver et lykkeligere liv. Man er helt med på, hvad der hører til en og hvad der ikke gør.

Hvis du nogen sinde har set en Stenbuk/bjergged klatre op ad det høje bjerg mod sit evindelige mål, så har du også set at de ikke spilder tid på det, der er ligegyldigt. Stenbukken er stoisk, så om bjerget så ryster og hele verden falder sammen om ørerne på dem, så fortsætter de. Om andre forsøger at obstruere processen eller sænke farten med ligegyldigt bullshit, så fortsætter de. En Stenbuk er klaphamrende ligeglad med andres trang til at spilde deres tid, penge eller energi. Det må de selv om.

Det vil være individuelt hvor man står ved denne nymåne – nogle er klar til at tage den helt store kappe på, andre kan bare mærke ”noget”. Frygt ej hvis du får trang til noget bedre. Mere kvalitet. Om det er så bare er en bedre kontorstol eller ny ovn i køkkenet. At slappe mere af, arbejde mindre, leve mere.Moliere vidste, at vi kun bliver stærkere og opdager ressourcer eller kompetencer, vi ikke vidste at vi havde, når vi står i en presset situation. Ja, han var selvfølgelig Stenbuk (fra den 15. januar 1622).

Det, man kan være opmærksom på ved en så Saturn-styret nymåne er trangen til at gøre noget sværere eller hårdere end det behøver at være. En diamant bliver ikke poleret uden friktion, nej og vi vokser ikke uden udfordringer, men fordi Saturn (som hersker over Stenbukken) bare eeeelsker at overkomme udfordringer kan man meget let lægge endnu flere udfordringer foran sig selv end højst nødvendigt for jo sværere det har været, desto mere sætter vi pris på det i den anden ende. Det er basic psykologi, men det er måske værd at prøve at finde en balance her. Også fordi Pluto vil fjerne alt, der er uddateret og ikke skal med videre, så man er nødt til at lade Pluto gøre sit arbejde uden vores forsøg på kontrol og indblanding.

Pluto og Saturn sammen henviser til absolut realitet. Alt det vi ikke kunne se eller var klar til sidste år og endda årene før. Det er meget åbenlyst her hvad det naturlige commitment er. Til hvem, hvad, hvor. Der burde ikke være ret mange spørgsmålstegn tilbage andet end omkring detaljer, for vi har allerede gjort arbejdet med at grave os frem til essensen.

Vi har prøvet at gøre projekter eller hobbyer til en business, der måske nu viser sig ikke at kunne holde eller skulle med videre. Vi har prøvet at tage en datingproces videre til et forhold selv om det aldrig kunne blive mere end et venskab og alt det der. Indsæt selv hverdagssituation her ______________.

Alt hvor noget er for meget eller dramatisk eller bare ikke giver mening (længere) er sådan noget Pluto fjerner. Der er ikke mere at ligge søvnløs over.

Karmaen er afbetalt, healingen er slut eller i gang, sjælskontrakterne er opløst. Arbejdet er gjort. Ja, det kan meget vel være at det du brugte en masse tid på nu viser sig ikke at blive en del af din fremtid mod et højere potentiale, men det betyder ikke at det var værdiløst eller spild af tid. Det var altsammen en del af processen.Saturn er nem at forstå. Det er 1:1 forhold. Det du har lagt i noget er det du får i udbytte. Bum bummelum.

2020 var input, 2021 er output. Nu skal der konsolideres. Det er en sjældent potent nymåne, du kan lave et seriøst launch her. Uanset om det er en raket fyldt med intentioner og autentiske drømme, eller om du rent faktisk står for at skulle hoppe op på en højere tidslinje i det her absolut sidste stellium i Stenbukken. Det er meget stærkt og kan skabe fantastiske langvarige resultater.

Man skulle vel også være et skarn hvis man ikke lige kunne klappe sig selv på skulderen for at have gennemgået så intens en evolutionær proces, som 2020 var. Det var dog også prøvebanen, og nu skal vi ud i den rigtige trafik. Og for mange var 2020 slutningen på de jordiske opgaver, hvorfor naturlig trang til at nyde livet vokser stærkere frem. Til sang, dans, kærlighed, blomster, nydelse. Igen-  hvad skulle vi ellers bruge for jordiske krop og sanser til?Merkur i Vandmanden er så ny, at vi kun får et lille glimt af det, der kommer til at stå endnu mere åbenlyst for os når vi kommer frem til februar-marts. En større omprogrammering af vores bevidsthed er i gang, og det er ikke kun reconnection til den naturlige strøm af overflod og manifestationskraft, det er også forståelsen af, at vi rent faktisk kan få det hele.

Fair nok hvis man næsten ikke tør tro på det.

Men det kan man altså godt begynde at vænne sig til.

Det her er dit også selv om du næsten ikke har turde drømme om det.

Nu kan det blive sådan som det altid skulle have været.

Louise

 

Kategorier