Nyt fra Guldmedlemsklubben, der nu er komplet - og så er der kurser på vej :)

Kære alle,

Det er dejligt at så mange har valgt at komme over på den nye platform for Guldmedlemmer, ingen tvivl om at det er langt mere overskueligt, pænt og så er der jo de der points + badges, man kan optjene til senere brug.

Du finder platformen lige HER og hvis du vil have linket til at skrive ind i en browser eller en side, du har liggende åbent på din telefon, er linket: https://elite.universalgoals.dk. Det er trods alt hver dag du kan gå ind og læse om dagens temaer, så du kan navigere optimalt igennem din hverdag.

Har du tidligere prøvet at tilmelde dig den nye platform uden held, så prøv igen. Din mail blokerer for at fortsætte med samme mail på et senere tidspunkt, og idag er alle tidligere forsøg blevet støvsuget, så du kan altså sagtens forsøge at tilmelde dig igen :). Der er også kommet en mail til dig om dette tidligere idag. Har du nogle spørgsmål, så kontakt os HER. Er du inde i platformen, er du velkommen til at sende en besked den vej, det er hurtigere.

Bemærk, at vi får besked når du har tilmeldt dig den nye platform, hvorefter vi går ind og annullerer dit gamle abonnement og refunderer eventuelt forudbetalt abonnement herfra.Det er de samme indlæg til Guldmedlemmer, der ligger på den nye og den gamle platform. De vil følges ad et godt stykke tid. Bemærk, at selve bloggen er offentlig for alle og den kan derfor ikke flyttes til den nye platform som er betalt medlemskab.

Her til formiddag er samtlige tidligere energivejrudsigter og månedshoroskoper også lagt over på den nye platform, så udover at der for jer point-jægere er tonsvis af nye points at indhente, haha, så kan man nu også se tilbage på tidligere datoer og cyklusser i eget liv.

Alle daglige energivejrudsigter tilbage fra september 2019 (hvor de første vejrudsigter kom) samt månedshoroskoper for alle tegn tilbage til maj 2019 (hvor de første månedshoroskoper for alle tegn kom) finder du inde på https://elite.universalgoals.dk/.

Alle blog-indlæg for Guldmedlemmer kommer stadig som notifikationer via din mail eller på Universal Goals´ Facebookside, så hold dig endelig her på listen hvis du vil have besked med det samme. Nye indlæg for Guldmedlemmer får direkte link til den nye platform med i uddraget så du kan klikke dig direkte over og læse den nye artikel.Astrologi er bygget på viden om, hvad cyklusser (f. eks planeternes stilling og interaktion med hinanden) har gjort gennem verdenshistorien, og derfor kan man omsætte det til mønstre i det daglige jordiske liv. Det er sådan jeg "forudser" energierne og temaerne i horisonten.

Guldmedlemsklubben er for dig, der vil have fortolkningerne. Astrologi er komplekst og det kan tage mange, mange år at blive dygtig til. Jeg har ihvertfald studeret i 30 år udover mine uddannelser og kurser.

Er du dog nysgerrig og måske endda i gang med at lære astrologi, er Guldmedlemsklubben også rigtigt god for her kan du se tilbage på samtlige ny- og fuldmåner, eklipser, transitter i Mars, Venus, Merkur etc, retrograd og hvad vi ellers har. I de daglige energivejrudsigter er de beskrevet teoretisk som hvordan det vil udspille sig i praksis, og i månedshoroskoperne hvordan det udspiller sig for ens stjernetegn/ascendant. Det er derfor rigtigt god viden til dig, der selv har klienter eller studerer astrologi og numerologi (som den daglige energivejrudsigt er bygget på).Der er planlagt et astrologi-kursus og et numerologi-kursus som publiceres fra Universal Goals i 2021. Det bliver separate kurser, som man kan erhverve sig og har altså ikke med Guldmedlemsklubben at gøre. Det er til dig, der ønsker at lære samtlige planeter, tegn, placeringer, aspekter og transitter fra bunden (astrologi) og at lægge numeroskop og tolke samtlige talkombinationer. Til begge kurser hører en større database med samtlige kombinationer som du kan have som et særdeles brugbart opslagsværk. Databasen har en imponerende størrelse, hvis lige ikke tidligere er set på dansk. Kurserne bliver altså både for begyndere og for den øvede, der har brug for at kunne slå et bestemt aspekt, placering, kombination eller lignende op.

Der er altså meget at glæde sig til i 2021, og det gør vi også. Vi glæder os til at se dig her på bloggen, i Guldmedlems-klubben eller på uddannelsesplatformen senere i 2021.

Louise & Co

Kategorier