Uranus i Tyren direkte fra den 14. januar 2021. Velkommen på forsiden.

Uranus, der fra 2018-2026 befinder sig i Tyrens tegn, er stationeret for at gå direkte idag. Det er interessant da det ændrer lidt på et i forvejen vældigt malerisk scenarie, der udspiller sig for tiden.

Uranus står for forandring, ekstremer, innovation, radikalisering, højere intelligens, fællesskab og ligestilling. Tyren hersker over områder som de basale behov, vi har, f. eks mad, penge og tag over hovedet. Tyren hersker også over værdier og talenter.

Det er store forandringer vi kan se inden for disse områder kollektivt, men det vil ikke være uden kamp da Tyren er det mest stædige tegn. Det er monetære strukturer, den mad vi spiser og den måde vi bor på, der først og fremmest er under transformation. Undervejs skifter vi værdier, så f. eks penge ikke får så stor en betydning som tidligere.Når Uranus nu – som den sidste planet – går direkte har vi fuldstændigt fri bane foran os. Bemærk dog, at Saturn og Jupiter er i kvadrat til Uranus, som er i Tyren sammen med Mars og Black Moon Lillith. Kind of crazy kunne vi kalde det, så denne her frihedsfølelse – denne her trang til at bryde igennem til fremtiden som vil blive kraftigt forstærket nu, vil have sine forhindringer på vejen. Fremdriften er dog tydelig. Det er det gamle og det nye i klassisk slåskamp.

Tag det lidt roligt, især i januar. Af flere grunde.

Merkur er i Vandmanden for tiden og er særdeles fremsynet. Tænk gerne stort, men ikke hurtigt. Man kan hurtigt komme til at gå viralt eller blive berømt overnight her, og det lyder måske fedt, men kan hurtigt blive et mareridt hvis man ikke er forberedt på det.  Derudover har vi også en Merkur retrograd i vente i slutningen af måneden, og den periode vil hjælpe os til ikke at begå alt for mange fodfejl.

Derudover er rastløsheden stor og egoene endnu større indtil de eksploderer med fuldmånen i Løven i slutningen af måneden. Dette afhjælpes med basic grounding, altså ordentlig mad, søvn og ro. Duft til noget salvie og sådan noget. Eller mynte. Eller andre grønne ting fra jorden. Det der.

Lyt til kroppens behov, især hvis du er elektrisk. Dans, knald og alt det der. Sanserne er vibrerende, det er ikke tid til at undertrykke jordiske behov. Også selv om du er flov over at have opdaget, hvad du tænder på under denne retrograd.Uranus og Mars sammen i Tyren er så hot, at den kan smelte guleroden af en snemand

Forandringerne og trangen til at gå mod fremtiden er dog helt legit, Uranus er vores egen højere intelligens. Vores højere selv, kan man sige. Det er den vej, vi skal. Er du ikke under udvikling er du under afvikling og alt det der.

Det er ikke tid til at manifestere på noget gammelt, kedeligt eller uddateret (som man ellers nemt kan have trang til her i Stenbukkens sæson), så medmindre du er i gang med at strikke noget sammen som du har været i gang med længe og som er taget lidt fra hist og pist, som udtrykker nøjagtigt den individualitet du vil have i verden, så skal man være opmærksom på trangen til at manifestere ud fra nostalgi.

Som en Klåge engang sagde: ”Fortiden er ikke så smuk som vi husker den, nutiden ikke så slem og fremtiden ikke så skræmmende”.

Om en måned har vi massiv Vandmands-energi, og det er nyt nyt nyt, der bølger ind over os. Der er intet kedeligt i vente til os.

Louise

 

Er du Guldmedlem på den oprindelige platform herinde, kan du læse hvad Uranus 2018-2026 betyder for dig HER.

Er du på den nye platform, kan du se hvad Uranus i Tyren 2018-2026 betyder for dit liv HER (den ligger under "store transitter 2020-2030" for alle tegn).

Husk at livsområder altid er mest præcise for ascendanten, men læser du for sol og måne også får du et mere nuanceret billede.

Jeg har tidligere skrevet en del om Uranus i Tyren, læs om den transit HER, HER og HER.

Kategorier