Du kan nu bestille dit fødselstidspunkt gratis på nettet! (og hvorfor det er vigtigt)

Af alle gode nyheder er denne her klart i toppen da man nu kan bestille sit fødselstidspunkt ganske gratis hos Rigsarkivet.

Det gør du lige HER

Fødselstidspunktet er afgørende for en præcis astrologisk læsning. Det er her vi læser ascendanten, som er den mest nøjagtige i forhold til det hele billede. Det er også din ascendant du helst skal læse dit månedshoroskop ud fra, f. eks. Grunden til, at man i gængs New Age astrologi og ugebladshoroskoper har brugt soltegnet (dit "stjernetegn") er, at ikke alle verden over kender deres fødselstidspunkt og så har det været en lettere løsning, men det er altså mere præcist at læse begge eller som udgangspunkt ascendanten.Ift månedshoroskop kan du også se for din måne (indre liv) og nogle ser endda for deres Venus, Mars etc. Temaerne gør sig gældende de steder, du har et tegn placeret. For at få din præcise måne skal du også bruge fødselstidspunktet.

Hvis du har et fødselstidspunkt på dig selv, kan du se alle dine "huse". Huse er livsområder, og de er vitale i læsningen af et fødselshoroskop. Her ligger bl.a information om kærlighed, karriere, socialt liv, højere mål, spiritualitet og meget andet.

Skal du til session hos Louise (læs HER) eller med Nian & Louise (læs HER) skal du helst have dit fødselstidspunkt for analysen af dit energifelt kan blive så nøjagtig som muligt.

Bemærk, at jeg aldrig bruger fødselshoroskopet alene som analyseværktøj i en session. Det er i min erfaring ikke fyldestgørende for en nuanceret session. Jeg bruger derfor også numerologien, egne evner og kundens personlige livserfaring også.

Det tager ca 15 dage inden du får svar fra Rigsarkivet.

PS er du født efter 1988, er registreringen af fødselstidspunktet rundet op eller ned til en halv time, og det er ikke præcist nok. I udgangspunktet kan du altid selv vurdere, om du er den ene eller den anden ascendant. Der er nogle grundlæggende træk, især fysisk, det som regel går igen ligesom du f. eks kan følge månedshoroskoperne (som du får som Guldmedlem) i nogle måneder og lave en logbog over, hvilke oplevelser der passer bedst til dig hvis du er i tvivl om din ascendant. Tag altid udgangspunkt i dig selv og mærk efter. En væsentlig del af mit arbejde er at lære folk selv at læse og bruge energierne i hverdagen, så der ikke bliver lagt så meget magt over til "magikerne". Alle kan lære det og ingen kender dig bedre end dig.

God fornøjelse :)

Louise

 

Kategorier