Bookingsystemet opdateres (gab), men længere nede i mailen er der mere interessante nyheder

Hej,

Vi er lige ved at opgrambulere bookingsystemet, så VENT med at booke hvis du kan - vi håber, at det virker inden slutningen af dagen er omme, men så tæt på en Merkur retrograd ved man jo aldrig, det kunne blive et weekendprojekt indeholdende morskab på højde med trappevask.

Vil man have sikret sin tid, så skriv til os herinde eller på session@universalgoals.dk og hvilken tid + dato, man ønsker. Se ledige tider for Nian og Louise HER (NB nogle af dem er i udbud) og så Louise personlig session HER (det er nogle af disse tider også).

Husk at komme ind til os for at være med til webinar LIVE imorgen: "8 nøgler til Det Gode Liv", det finder du lige HER og det er ganske gratis :). Hvis du ikke kan være med imorgen, kan du inde i gruppen altid se webinaret senere.

Kommende begivenheder:

Energivejrudsigt for februar 2021 (LIVE med Louise) sker lørdag den 30. januar 2021 kl 14.00 - 15.00, du finder begivenheden lige HER.

Astrodating 2021 (LIVE med Nian & Louise) finder sted lørdag den 6. februar 2021 14.00 -15.30, du finder begivenheden lige HER.

Universal Goals fylder 5 år den 23. maj 2021, og det skal selvfølgelig fejres. Følg med på begivenheden lige HER

Alle begivenheder er gratis, bare husk at tilmelde dig derinde.

Hvis du er med i vores Manifester din Business-gruppe (læs og tilmeld HER), så kan du glæde dig til at business energivejrudsigten for februar 2021 kommer i denne weekend.

God weekend :)

Kategorier