Fuldmåne i Løven den 28. januar 2021. Jackpot.

For år tilbage var jeg i Las Vegas på noget kursus-halløj. En af dagene skulle jeg finde ud fra et casino. Jeg gik rundt og rundt, det bimlede og bamlede med spilleautomater og alskens blinkende skilte, høj musik og mennesker der stimlede omkring ”Elvis” for at få ”autografer”.

Jeg havde ikke set himlen i dagevis. Den rigtige himmel, ikke den påmalede himmel i Disney-blå foroven. Til sidst gav jeg op og henvendte mig til en dame med pink hår som var mellem 80 og skinddød. Hun sad foroverbøjet og trak manisk i den enarmede.

”Excuse me”, sagde jeg. ”Do you know where the exit is? I would like to go outside”. Pink kiggede uforstående på mig. ”Outside?”, spurgte hun.

”Yes, you know outside. Where the sky is. The real sky” sagde jeg og slog ud med armene.

”I know what you mean, honey”, sagde hun. ”But why on earth would you want to go there?” sagde hun og grinte.Til sidst kom jeg ud under den rigtige himmel og fandt min helt egen pool på taget

Det er en af mine yndlingshistorier. For hvorfor ville jeg dog gå ud i den rigtige verden. Der hvor man ikke kan styre om det regner eller sner, der hvor der er hverdagskedeligt. I Las Vegas ved man aldrig om det er nat eller dag, om man er millionær eller konkursramt. Om man er levende eller død. Man er overstimuleret døgnet rundt, der er alt hvad hjertet og maven kan begære overalt 24/7 og ingen kigger skævt til en 80årig med pink hår eller en ”Elvis” hvis sidste salgsdato for længst er overskredet.

På mange måder slår det sgu Brønshøj og dansk regnvejr. Jeg kunne sagtens forestille mig at forlade denne verden derovre når det er tid – omgivet af fest, farver og Elvis der sender mig afsted med en hæs version af ”Devil in disguise”. Hvis de kan performe ved bryllupper kan de vel også ved begravelser. På min pallietbesatte gravsten skal stå JACKPOT.

En stor fuldmåne i Løvens tegn minder mig om Las Vegas. Det kan ikke bliver bigger, larger, better nok. Det er divaernes aften og den skal nok lyse op på en grå januardag. Må man som minimum foreslå lidt romantik eller en festmiddag på overdrevet. Det kan sagtens være med dig selv i bedste Bridget Jones stil.Vidste du, at hver gang scenen hvor Bridget Jones drikker hvidvin og synger ”all by myself” på sin sofa bliver afspillet et sted i verden, er der et andet sted i verden et barn der mister sin ballon?

 Og ”med mig selv” kan meget vel være følelsen, vi har for tiden. Den fuldmåne står i al sin magt og vælde helt og aldeles alene da en væsentlig del af de andre planeter befinder sig i en historisk forsamling i Vandmandens tegn helt ovre på den anden side af Zodiakken.  Fuldmånen giver os lige et wake-up call i alt det her fremtidsnoget og fællesskab, community, samarbejde, ligestilling og solidaritet. Hvad med mine drømme, hvad med mine behov? Scenen er din, publikum befinder sig dog ude i foyeren hvor de snakker, udveksler ideer mens rummet langsomt fyldes med mere og mere varm luft.

Hvis jeg var dig, ville jeg bruge tidspunktet til at katapulte mig op i luften. Få det store overblik. Over hele mit liv, vi er her i det kollektive 11. hus som er det sidste udviklingstrin menneskene gennemgår inden Neptun/12. hus opløser det hele om nogle år og vi så i 2025-2026 starter en meget ny cyklus. Mere om det på et andet tidspunkt.Mens man står der palle alene på scenen er der nemlig forvarsel om forandringer forude. Det handler 2021 i høj grad om, og med de faste tegn som medspillere (Tyren, Løven, Skorpionen og Vandmanden) er forandring det sidste, man ønsker. But it´s coming for you and it´s coming fast, så ingen grund til ikke at være forberedt. Alene februar 2021 er nyt nyt nyt og det er på den rigtigt gode måde her hvor Venus Jupiter også rejser sammen, det er slet ikke noget at frygte. For mange kan der nemt komme en forklædt engel ind fra sidelinjen og hjælpe de kommende uger. Det er very Hollywood.

Derfor er status på egen lykke og egne behov oplagte at se på under denne fuldmåne. Hvis der er noget vi ikke har længere, så er det lidelse og pinsler. De transitter er forbi. Ingen grund til at noget skal være hååårdt eller tungt at starte op, sætte i gang. Hvis det gode liv (Løven) på nogen måde er på bekostning af egen lykke, så tag dig selv ud af ligningen og gør det hurtigt. Saturn er også tæt på solen her og vi er for alvor ved at skifte fra Stenbuk til Vandmand – det betyder cementering, det betyder at den lange bane fastlægges eller fastlåses, så alle forandringer til trods vil der selvfølgelig være et fundament.

Fuldmånen i Løven fortæller os, at det fundament skal være af det gode. Blomstring, lykke, sjov, leg, space, kreativitet, lethed, overflod, rigdom. Ikke noget der er frygt- eller angstbaseret, fattigdomsmentalitet, noget med at vende den anden kind til eller lignende. Vi er færdige med de sadomasochistiske transitter, det er den cyklus alt for lang til at kunne holde ud. Der skal være luft, plads og frihed. Der skal være sol og godteposer.Vegas - The Strip

Venus er også i konjuktion til Pluto i Stenbukken her, det lægger op til lynhurtig renselse af alt hvor du har sat dig og din lykke alt for lavt. Portalen lukker altså til her, det her er noget der trækkes sammen og da næste fase lægger op til glæde, latter, sjov og passion burde det være let lige at smide møllestenene her.

Det er bare sådan cyklusser er. Når man har arbejdet hårdt længe (og det har vi), så får man tid til at slappe af og man ser resultatet af sine anstrengelser. Når man har puttet nok mønter i maskinen, får man på et eller andet tidspunkt jackpot (det kunne også være i tider som disse, vi kan være meget heldige her i slutningen af januar hvor Jupiter også er tæt på solen).

Endelig er det oplagt at tænke i nye måder at underholde sig selv og andre på. Saturn i Vandmanden vil lægge restriktioner på det, vi forbinder med noget sjovt. Forlystelsesparker, shopping, koncerter, resorts, charterferier, sportshaller, biografer, festival etc. Har man et outdated forretningskoncept her kan man være ret sikker på at stå for skud, især økonomisk.Vegas - Venetian med "blå himmel"

Fuldmånen vil for nogle skinne sit lys på, hvordan netop de ”sjove” grupper eller aktiviteter har holdt en tilbage fra at udfolde sig som det autentiske individ, man er. Fra at være fri som menneske. Det kan være en overraskelse at opdage som man står der i spotlightet alene på scenen med alle sine talenter.

Hellere nu end når du står med et ben i graven og trækker i den langarmede som 80årig med pink hår, ik.

Det er sgu lidt sent at få jackpot.

Louise

 

 

Kategorier