Venus i Vandmanden februar 2021. Electric dreams.

BUUH EN TIGER, ØVV DEN HAR VI SET

Venus går i dag i Vandmandens tegn.

Puh hvor vi bare ikke kan alt det stagnerede længere. Revolutionen ulmer, rebelskheden raser, frihed er guleroden for enden af æslet. Vi vil ud og prøve noget nyt, noget anderledes.

Single, gift, vennesøgende – de samme principper gælder. Gør noget nyt, prøv noget anderledes, vær åben for nye mennesker, mønstre, oplevelser. Gerne noget med teknologi og/eller grupper. Noget, der ikke er set før. Aktiemarkedet skulle være spændende for tiden, har jeg hørt.

Venus møder halvdelen af planeterne her i Vandmandens 11. hus for grupper, fællesskab og højere mål. Der er meget stærk fokus på at lade individet komme til orde, på at alle skal være lige. Med andre ord tid til at lade folk være præcis det, de har lyst til at være. En proces, vi kommer til at stå i i mange år til hele klassen er med.Lighed og respekt for individet er den høje version af Vandmandens principper. Den lave er rethaveri, og med sydlig måneknude i Skytten noget, man med fordel kan være opmærksom på. Jeg har ret og du tager fejl. Jeg er klog og du er dum.

Det gælder også for grupper. Min gruppe er den rigtige og det er de andre ikke.

Venus lægger op til at rumme individets rolle i gruppen, i samfundet. At alle er unikke, ligesom et snefnug er unikt men sammen med en masse andre snefnug udgør en snestorm.

Hver musiker i et orkester kan noget unikt, hver sanger i et kor er unik og i flok skaber de magi (forhåbentlig).  Og hvis én trompet spiller falsk, ødelægger det helheden.

Det er derfor man i nyheder altid fortæller i første person. Vi kan ikke forholde os til 15.000 mennesker, der er døde i et sneskred, så lukker vi ned, men vi kan forholde os til at historien om den 4-årige dreng, der blev reddet.

Det er et godt tidspunkt at se på sit eget hykleri. Omverdenen kan let spejle det også. Med Merkur retrograd her frem til den 21. februar kan det meget vel være noget, vi har været igennem tidligere. Hvis du har det sådan lidt ”aah troede jeg var færdig med det her”, så er det dit tydelige arbejdsområde.Endelig er Venus i Vandmanden også elektrisk kærlighed. Det sitrer i nervesystemet, så vær opmærksom på elektricitet og hav styr på vitamin-niveauet i kroppen. Kroppen er afgørende for at holde ro for tiden. Ikke noget med en kop kaffe ved siden af tastaturet eller at stikke en brødkniv ind i en ledning og sådan noget.

For dig, der er nytænker, kan der ligge stor økonomisk succes her. Alt, hvad der er innovativt og progressivt. Vandmanden er ”tele”. Telegrafi, telepati, television etc. Bølger gennem luften. Magnetisme, healing, stråler, frekvens. Internettet.

Det er spændende, det er nyt, det er anderledes.

Det er Venus i Vandmanden.

Venus er i Vandmanden frem til den 25. februar 2021.

Louise

Kategorier