Sådan bliver du (omsider) populær! Webinar med Nian & Louise den 25. februar 2021

Dette webinar er for dig, der ønsker at optimere dine sociale færdigheder, så du vinder sammen med de andre på alle områder: med partneren, med kunder, med venner, med kolleger, med chefen, med dit publikum. Læs om webinaret nedenfor og tilmeld dig via linket længere nede eller HER - vi glæder os meget til at se dig :)



Det kommer næppe bag på nogen, at en stor del af livet på jorden består af vores relationer til andre mennesker. De nære, de perifære, de private, de professionelle.

Alle kan lære at begå sig eller bare få bedre sociale færdigheder. Det er afgørende i et kommunikations- og netværkssamfund, som det vi befinder os i.

På  dette webinar med Nian & Louise lærer du de 10 vigtigste værktøjer du skal kende for at blive (endnu) bedre til at skabe og vedligeholde sunde relationer i dit liv. Også de hemmelige ;)

Webinaret er for:
  • Dig, der ønsker at blive dygtig til at begå dig
  • Dig, der er i tvivl om de sociale spilleregler. Også de usynlige.
  • Dig, der har helt styr på de sociale spilleregler, men stadig ikke vinder. Ikke bliver forfremmet, eftertragtet, inkluderet eller inviteret. Se da punkt 2.
Webinaret, som afholdes af kvante-coaches Nian & Louise, afholdes torsdag den 25. februar 2021 fra klokken 19.00 – 20.30 i en lukket Facebook-gruppe. Linket til gruppen kommer i en mail efterfølgende. Efter webinaret får du link til webinaret tilsendt, så altid kan se det (uden for Facebook).

Pris: 199,- DKK. Tilmeld dig HER.

Du skal bruge: internetforbindelse og mobil/tablet/pc med lyd. Kontakt os hvis du har problemer eller spørgsmål, det gør du HER.

Hvad enten du ser webinaret eller ej, er du altid velkommen i en privat session med os hvis du har også har spottet, at der er noget her du har brug for at optimere. Tider og priser finder du lige HER.

Spørgsmål? Kontakt os HER.

Vi glæder os meget til at socialisere med dig! :)

Nian & Louise



 

Kategorier