SPECIALSESSIONER: Kærlighedstjek (kun i februar og marts 2021)

FEBRUAR OG MARTS 2021 BLEV HURTIGT UDSOLGT, VI HAR LAGT EKSTRATIDER IND DEN 23. MARTS OG DEN 30. MARTS - LÆS MERE HER OG KONTAKT OS :)

--------------------------------------------------

Vi forstår, at det med kærlighed fylder i de fleste menneskers liv. Nogle vil endda mene, at det er det hele livet handler om. Kærlighed kommer selvfølgelig mange former, og når vi taler romantisk kærlighed lader der til at være behov for at kunne tage et kærlighedstjek som vi kan se på de mange mails, der er kommet til Astrodating (der afvikles idag den 6. februar kl 14, se mail fra igår!).

Om det er på grund af Valentine´s day eller fordi vi er i lockdown skal vi ikke kunne sige, bare at det er et stort tema i henvendelser og sessioner for tiden.

Astrologisk kan man se mulige transitter for kærlighed, gode perioder for dating, tips & tricks til at håndtere dine personlige transitter optimalt - og hvor meget man får ud af de transitter, tips osv afhænger af hvor højt du vibrerer. Det kan et rent numeroskop hjælpe til, men selvudvikling skal der også til. Derfor ser vi både på dig jordisk og spirituelt, om man vil.Som nævnt i overskriften er det special-sessioner, vi tilbyder lige nu, så skynd dig at kontakte os hvis du ønsker en LOVE-session specielt for dig og dit energifelt/vibration.

Du kontakter os lige HER og så tager vi den derfra.

Sessionen varer 30 minutter og koster 299,-.

Vi glæder os til at hjælpe dig videre på kærlighedens færd :)

Kærlig hilsen

Nian & Louise

Kategorier