Nymåne i Vandmanden den 11. februar 2021. Himmel-ekspressen.

Årets nymåne i Vandmanden er altid den mest interessante. Nogle mener, at det er den vigtigste og 1 millard kinesere fejrer da også nytår hvert år når der er nymåne i Vandmandens tegn.

Med den klynge af planeter i Vandmanden, der for tiden huserer i eet specfikt område af dit liv (tjek dit fødselshoroskop hvor du har 23 grader Vandmanden, her bliver du ekspert på dig selv de næste par år – se længere nede hvorfor) er det ihvertfald ikke kedeligt og det ser det heller ikke ud til at blive.

Vandmanden er uden sammenligning det mærkeligste tegn i Zodiakken. Så human og så inhuman på een gang. Genial. Progressiv. Utraditionelt tænkende og vanvittig rebelsk. Kontroversiel. Kynisk. Provokerende. Sanddru. Nogle elsker det og andre hader det. Vi kan alle dog lige så godt vænne os til det og vide, at vi må tage hovedet ud af røven der hvor det er for langt oppe.

Doc MÅ have været Vandmand :D

Der er ikke mere blår at stikke i nogle øjne. Kejseren har virkeligt ikke klæder på. Svesken er på disken. Vandmands-energi er bramfri og ærlig, og er det ubehageligt eller ej, så er det ihvertfald sandt. Korrekt. Ægte. Derfor er denne nymåne ombordstigning på toget, der fører os til vores eget paradis. Det, vi indtil for nylig troede var uopnåeligt. For lige så meget som Vandmanden hersker over innovation, revolution og provokation, lige så meget er vi her ovre i det 11. hus for højere mål. Det, vi næsten ikke har turde drømme om og som de kommende år kan være den realitet, vi bygger.

Jeg skal nok fortælle, hvordan det hænger sammen lige omelet. Først lidt kontekst.

Vi har haft chancen for at prøve det traditionelle af. Mainstream. Normer. Det, de andre gør selv om ingen måske helt ved hvorfor, uanset om det er 2,1 barn og ligusterhæk i Slagelse eller 9-17 arbejde på Kirkegården for Bristede Drømme (også kendt som ”kontorer” eller hvilket som helst job man havde for pengenes skyld). Er du i en situation, der er stagneret eller ikke sitter rigtigt, så tag beslutningen. Moderniser eller move the fuck on. Vandmands-energi er tro mod en eneste ting, og det er den nøgterne, faktuelle, åbenlyse, videnskabelige, skinbarlige sandhed. Det kan virke lidt ”koldt” for tiden det hele, og den kulde har med afstandstagen at gøre. Analyse, udregning. Hvis det ikke virker for dig, så gør noget andet eller ryk videre.

Kampen er ovre. Der er ikke mere man ”burde” gøre. Tingene er hvad de er, vi må her se hvad der er at se. Vi er healet, aftraumatiserede eller hvad man skulle gøre for at skabe fundament for et sundere og mere autentisk liv.Godt så.

Velkommen til Himmel-ekspressen. Destination: dine største drømme.

Her i toget er de mennesker, der hører til din fremtidige vej. Der kan være kendte eller ukendte ansigter. De er ikke alle nogle, du har udlevet karmiske kontrakter med tidligere, men til gengæld dem, du har rene relationer til fremtidigt. Derfor vil det både være åbenlyst og let når du møder dem. Ahh ja, der sidder ham og hende – det var jo lige det, jeg havde brug for. Brikker falder let på plads, ligeværdige (!) relationer dannes. Der er intet trauma-bonding, healing crisis, piedestal-putten eller redningsaktioner her. Vi kan begge stå selv og vores fremtidige vej sammen er så meget desto stærkere og sjovere af den grund.

Der er ingen grund til at tage det tog, der kører til Traumeville. Eller til Stressby. I så fald er du på vej ind i en karmisk cyklus, der er lige så unødvendig som sandaler i februar. Hop af og skift i Fredericia inden det tog bliver afsporet.

Fik du ikke pakket taske inden du tog det her kvantespring op til Himmel-ekspressen? No problem, servicevognen er på vej og der er lige hvad du skal bruge.

Kom du til at sige noget lidt for højt eller lidt for ærligt fordi Merkur-Mars-kvadraten ikke kan holde sin kæft? No problem. Det var det helt rigtige, du har ikke ødelagt det hele, men tværtimod taget springet til noget bere og mere autentisk, uanset hvor stor en grøft du har gravet her.Det eneste, vi lige skal være opmærksomme på her på TGV-toget er elektriciteten. Lyn. Nervesystemet hos alle er helt oppe og ringe for tiden. Det er et sandt festfyrværkeri af impulser. Slap af med koffein, få søvn, ned i kroppen, gå i naturen, træk vejret, mediter, hav neutral kost og alt det der. Især hvis tankerne er på det neurotiske plan. Stol også på dine impulser, også hvis de ikke giver logisk mening.

Regler? Ha, der er sgu ingen regler på Vandmandens Himmel-ekspres. Ihvertfald ikke andre end dem, vi selv laver. Og de pilles ned hvis de ikke giver mening. Det går stærkt, det kan gå kvante-hurtigt på det område hvor du har Vandmanden, så ingen grund til at dømme sig selv for hårdt hvis man har attention span som en 3årig for tiden og keder sig lynhurtigt. Alt er åndssvagt, kedeligt, selv det her indlæg er forældet inden det overhovedet er udgivet.

Hav styr på dit shit. Man skal ikke være alt for dum at høre på når der er Vandmands-energi i nærheden, det bliver pillet fra hinanden på nul komma dut.

Tilgiv dig selv og tilgiv andre, hvis de ikke helt er til stede. Vi får mange impulser fra mange dimensioner nu, og de fiser lige ned i kasketten. Så mange downloads kan få en til at forsvinde fra samtalen eller give trang til at fange de geniale ideer inden de er væk igen. Mars i Tyren hjælper heldigivs til ankring, ned i kroppen, husk dagligdagens rutiner uanset hvor spændende den fremtid måtte se ud.

Venus-Jupiter sørger lige for, at det hele er lidt smukkere, sjovere, mere lærerigt og heldigt end ellers, den skal vi være glade for her – der kan ske meget, meget gode ting på meget, meget kort tid og det kan sagtens være på flere livsområder på een gang.Den endelige destination kan dog være et stykke væk. Ca 2 år til vores ultimative paradis. For at vide hvorfor, får du nu Nerd Section:

Jupiter er med her, hvilket giver støtte, held, læring og succes. Vi lærer og udvikler med lynets hast for tiden. Heldigvis for os er Jupiter på 23 grader Vandmanden (hvor nymånen er) hele 3 gange i år: fra 30. marts – 4. april 2021 tager vi et skridt videre, 17. – 28. september 2021 (retrograd, vi udvikler på det vi er i gang med) og endelig som direkte fra 8. – 19. november 2021. That´s good stuff!

Jupiter er kun det gode, og vi har altså hele året med de her 3 kardinalpunkter til at udvikle endnu mere på det frø, der sås ved nymånen her. Potentialet er der og det er klart, men kan i slutningen af året meget vel vise sig at være langt mere potent end vi har opdaget på nuværende tidspunkt. Ingen grund til at forhaste sig, måske hverken du eller omgivelserne er helt klar.

Saturn kommer så til dette punkt i april og juli 2022 samt januar 2023. Saturn laver reality tjek, fjerner eller tilføjer det der mangler, tjekker ved der har gang på jord. Ikke lige så sjovt, men til gengæld holdbart og af kvalitet.

Det er ret sjældent at have så massivt fokus på eet udviklingspunkt i sit liv, og det er derfor du med fordel kan se hvilket hus (livsområde) der er aktiveret for dig. Er du Guldmedlem, kan du se det HER eller HER på den tidligere (tjek ascendanten). Selv når Jupiter og Saturn er ude af Vandmanden om nogle år, så kommer Pluto hertil i 20 år, så det er lang tid vi har denne bold i spil. Hvilke nye begyndelser, hvilken ultimativ drøm står du over for – den aktiveres ved denne nymåne, udvikles i 2021, konsolideres i 2022 og er helt klar i 2023.

Og drømme er unik. Det er kombinationen af alt hvad du er og har været, måske endda i tidligere liv. Det er din helt egen individuelle mosaik. I Vandmanden samles det hele, drømmene og informationerne er akkumulerede og nu skal vi skabe en livsstil, hvor vi får det hele til at passe sammen.

Når din unikt sammensatte identitet så er sat smmen, så skal du se hvordan den passer ind i den større verden. Hvad er det nøjagtigt du er eller kan som planeten, som menneskeheden har brug for på dette tidspunkt i verdensthistorien?

Det er din, min og vores tur på Himmel-ekspressen. Lad os så komme afsted.

Fuut fuut.

Louise

Memes er en fremragende og sjov måde at lære astrologi på - her får I Vandmandsfavoritter fra min private samling:

  

 

Kategorier