Om Louise Falkenberg

Jeg syntes lige, at jeg ville bruge Merkur retrograd på at opdatere den "om mig-beskrivelse", der blev kreeret i 2016. Så kan jeg altid gå ind og rette fejl efter Merkur retrograd, haha. Ihvertfald -vil du læse om kvinden bag Universal Goals og måske få en forklaring på tosserierne, så læs med nedenfor. Jeg er ved at omstrukturere hjemmesiden, så den kommer til at ligge et sted på siden.

 

Louise blev droppet ned på jorden engang i 70´erne. Måske hun blev fundet i en skotøjsæske foran Gladsaxe Rådhus. Myterne er mange.

Et mærkeligt barn var hun. Dansede, spillede musik, læste hele tiden, gik til gymnastik, akrobatik, trampolin og en masse andet. Prøvede allerede som 7-årig at starte sin første hardcore business (det skulle koste resten af familien en stor femmer at få stoppet huller i deres hvide tennissokker. Forretningsmodellen var simpel: smid dine hullede sokker OG en femmer i skotøjsæsken på slagbænken i stuen, og få dem leveret i hel stand dagen efter (veninden i naboopgangen fik 2 kr for at gøre det, jeg tog resten af profitten. Stenbuk, yes). Skulle nogle, især mine åndssvage storebrødre formaste sig til kun at smide sokkerne og INGEN femmer var der stramme hammernæver på døren til deres værelser indtil de betalte up front.

Om det var de brødre (ah, de er supergode, jeg laver bare sjov) eller omgivelserne der gjorde, at jeg i 80´erne begyndte til Taekwondo, ved jeg ikke. Det blev ihvertfald til over 30 år inden for kampsport, hvilket førte mig til en mestergrad (5. dan), min egen klub, en international karriere som sportsdommer –som den første kvinde i Danmark –og adskillige priser og rollemodelsprojekter.

90´erne bragte mig vidt omkring i verden og i karrierelivet bl.a som Spiesguide for Costa Brava/Barcelona og Rom samt senere som destinationschef for Cote d´Azur og Marokko. Inden da blev folderne slået i retaurations- og eventbranchen, ofte i forbindelse med opstart af noget.

00´erne startede med et brag, og det gjorde jeg også. Satte kursen mod Danmark og fik en uddannelse som multimediedesigner som var tidens tand dengang. Alt det nye, spændende internet og teknologi som gik stærkt i de år. Mere tyngde skulle der til, så en Bachelor i Medialogy på Aalborg Universitet kom der også med i sækken inden jeg begav mig ud på det informationsteknologiske arbejdsmarked. Det var projektleder-stillinger og sjove år hos Playstation, bl.a som spilanmelder for deres magasin.

Alligevel var der lidt for meget ild i rumpetten, så tilbage til eventbranchen for nu at lave de tunge, store ting inden et superjob som salgs- og eventchef en dag landede på mit bord. Rumpetten kølede ned, og en del år blev tilbragt med at bygge stærk business op med stor succes. Linjen så ud til at være lagt, karrieren kunne tage skyhøje højder og jeg gik i gang med en HD.

Pluto lurede dog i horisonten og succes´en til trods måtte jeg i 2008 tage et vink med en kosmisk stegepande og ændre mit liv fra den ene dag til den anden. Der var ellers succes på alle de klassiske fronter, job, bolig, parforhold og alt det der, men glad var hun ikke. Noget fundamentalt nagede og knagede, til sidst så meget at jeg næsten fra den ene dag til den anden solgte lejlighed og kæreste, sagde mit fede job op og købte en enkeltbillet til et meditation resort (moderne ord for ashram) i Indien.

Den trænede astrolog ved, at Pluto på det tidspunkt gik i Stenbukkens tegn. Mit soltegn. Det er fuld destruktion for derefter at bygge noget nyt fra resterne af det gamle. Jeg vidste også, at Pluto var gået i Stenbukken, men vidste ikke helt hvad det betød dengang – først flere år senere så jeg selv koblingen, da jeg for alvor lærte om astrologi og mit eget fødselshoroskop.

Astrologien havde egentlig altid været der. I en ellers udfordrende barndom var det spirituelle heldigvis ikke tys-tys. Min far elskede alt metafysisk og havde masser af bøger om det, og min mor har særdeles åbne kanaler. Intet mærkeligt her, astrologisprog har altid været almindeligt – også i humorsammenhæng.

Indien bød på spændende meditationsformer, masser af spirituelle begivenheder og workshops som nogle år senere sluttede med en intens måned hos en underground Zenmaster. Verden kunne aldrig blive det samme igen herefter, og det kunne jeg heller ikke.

Vel tilbage i Danmark begyndte jeg endelig at tage mine egen evner alvorligt, og de følgende år bød på en astrolog-uddannelse, en runetyder-uddannelse og en numerolog-uddannelse samt adskillige workshops inden for det ene og det andet og det tredje ligesom de fleste andre.

Astrologien var dog uden tvivl min ”kanal”, numerologien kom egentlig kun på banen fordi jeg var så heldig/uheldig selv at få lagt et numeroskop hos en professionel hvilket åbnede mine øjne for den store forskel, et navneskifte gør, og samtidig kunne jeg mærke at der var noget helt og aldeles galt med mit ”rene” numeroskop.

I 2016 blev jeg uddannet numerolog der hvor jeg følte, at jeg fik den rette information. Samme år åbnede jeg Universal Goals, der har til formål at hjælpe andre med at manifestere deres højeste potentiale, men absolut også for at finde ud af, hvad numerologi kan og ikke kan (!).

Derfor begyndte jeg allerede samme år – i 2016 – at tracke mine kunder. Følge dem, holde kontakt med dem, danne et netværk hvor de bl.a kunne hjælpe hinanden med den bizarre transformation, man nu engang skal igennem de første par år efter et numerologisk navneskifte. Numerologien har vist sig at være et meget stærkt og okkult stykke værktøj, som jeg ikke synes at man skal tage let på. Der opstår naturligt nok til tider trends inden for numerologi også, ligesom med alt muligt andet, men numerologien adskiller sig kraftigt fra andre udviklende værktøjer da det er kræfter uden for vores egen kontrol, og de er stærke. Et rent numeroskop er et full-on commitment til at gå sin højeste vej, og det lyder farligt flot at tage sin skæbne på sin kappe, men det er er intens modningsproces til tider i en verden, der ikke altid understøtter den udvikling. Jeg har flere hundrede kunder, der har hver deres proces bag sig, men har alle tilfælles at have gennemgået en stor transformation inden de kommer ud på den anden side, som er den sjove. Den rigtige sjove.

Mit job med numerologien er at samle nok empiri til rent faktisk at kunne kortlægge og fortælle ud fra beviser og erfaring, hvad numerologien gør. Med tiden forhåbentligt med videnskabens hjælp eller målinger. Jeg kender ingen andre i Danmark der gør eller har gjort dette, hvilket for mig er mærkeligt inden for et område, hvor utroligt mange mennesker gennem tiden er blevet sendt ud af døren med mere eller mindre rent numeroskop og mere eller mindre opfølgning fra numerologens side. Det er ikke uden grund, at numerologien har et blakket ry.

Med andre ord: har du samme holdning som mig, nemlig at vi skal have konkrete forklaringer  og beviser på numerologiens virkning, så er du mere end velkommen i huset til samarbejde. Især hvis du selv har haft et vist antal kunder igennem, som du har målt og vejet. Hører du til den brogede skare, der lover kunden en masse uden helt selv at være sikker på om det er korrekt eller ej, går du bare forbi dette hus. Her er ikke noget for dig.

Undervejs i alt det her fik jeg en dag mit berømte ”heureka”-øjeblik. Astrologibøger lå tilfældigvis side om side med mine numerologiske notater, og pludselig så jeg sammenhængen. Mønstre dannedes, prikker kunne forbindes overalt. Det var mere end bare de ”samme planeter”, det var stort der åbnede sig. Det var dybere lag, det var et kæmpe analysefelt, kunne jeg se. Sammen med mine egne åbne kanaler, kunne jeg pludselig tilbyde kunden højere kvalitet. Astrologien viser nemlig vejen til det højeste potentiale, et rent numeroskop giver optimale omstændigheder til at nå det, kan jeg ud fra konkret erfaring fortælle. Man kan dog famle i blinde, hvis man ikke selv ved hvad man har ”skrevet kontrakt på” i denne inkarnation. Det er derfor jeg kombinerer de to i en stor "pakke".

Et rent numeroskop fordrer et vist bevidsthedsniveau samt tålmodighed og åbenhed til at lade universet gøre sit arbejde. Vejen mod det optimale liv for en selv er garanteret, men det er måske ikke det vi selv troede at det ville være – derfor har vi bl.a astrologien som et skattekort. Og derfor anbefaler jeg ofte, at man kommer til analyse-session eller arbejder med selvudvikling inden man overhovedet begiver sig ud i et rent numeroskop, for det kan være tiltrængt. Belønningen er dog det hele værd.

Privat er jeg...meget privat. Det har mange års erfaring lært mig, men jeg kan da afsløre, at jeg elsker mit liv. Elsker elsker elsker mit liv.

Læs alt om ydelser i shoppen, følg Universal Goals på Facebook her eller tilmeld dig nyhedsbrevet/bloggen nederst på siden.

I skrivende stund (primo 2021) er der kurser og bøger på vej herfra. De er til dig, der er træt af at give din magt væk til "magikerne". Som selv vil lære om astrologi, numerologi etc og kunne tyde samt følge sit eget energifelt. Det kan du sagtens lære.

Spørgsmål?

Kom med dem :)

Louise

 

 

 

Kategorier