Saturn-Uranus-kvadrat februar, juni og december 2021. Break point.

Nåhm, så sad jeg lige og så mit livs 2. Corona-pressemøde her til formiddag. Delvist fordi man jo skal følge med i jordboer-livet engang imellem (jeg så også et i marts 2020), men også fordi vi idag har den første af 3 kvadrater mellem Saturn og Uranus, så jeg skulle lige se hvordan Vandmand Heunicke ville tøjle den kanalje. Hvert år kommer altid med sit ”store” aspekt og dette er vores for 2021 (hvor vi i 2020 havde 17 ”store” aspekter på een gang, så det var langt mere presset). Første gang er 17. februar, de næste to gange er i juni og december 2021.

Saturn i kvadrat til Uranus er en klassisk kamp mellem de eksisterende strukturer og det nye. Det ukonventionelle. I planet battle vinder den yderste planet altid, og det er i dette tilfælde Uranus (det nye). Uranus vinder dog alligevel dobbelt, da dens eget tegn – Vandmanden – er det hus Saturn alligevel befinder sig i.

Dette aspekt kan mærkes individuelt såvel som kollektivt, og beskeden er her: hold ud. Ligemeget hvor anspændt noget som helst er, så hold ud. Ihvertfald et par uger endnu. Lad som minimum være med at gøre noget dumt eller overilet.

Forstå, at strukturer nedbrydes her. Det er system breakdown – måske ubehageligt, men tiltrængt. Det værste man kan gøre med Saturn-Uranus er at presse på. At gøre noget før tid. Det er et klassisk aspekt for ulykker og f. eks sportsskader – man går i gang med at træne før knæet er helt klart og lignende. Generelt dårlig tid for forhastede beslutninger.

Det er til gengæld et virkeligt godt tidspunkt at tænke ud af boksen. Endda gå om på den anden side af boksen og få et helt nyt perspektiv.Uranus vil sprænge i luften. Booom...her skal nedbrydes strukturere så noget friskt og tidssvarende kan komme til. I Tyrens tegn sidder Uranus fast i klippevæggen som er meget, meget svær at sprænge i stykker. Med andre ord: Saturn siger – det er fint, at du vil sprænge det hele i luften, bare fortæl hvad du vil erstatte det med.

Som tidligere nævnt er det i slutningen af året, at vi har det store perspektiv. Her i de første runder handler det mere om at opbygge skills, om karakter-dannelse og reality tjek. Hvis det du bygger ikke er noget der kommer ”gruppen” til gode (samfundet) er der absolut zero støtte at hente fra nogle planetariske aspekter. Så er det tilbage til tegnebrættet, mester.

Februar, juni og december er nogle momumentale øjeblikke og kan nemt bruges til overblik. Hvor er jeg nu, hvordan havnede jeg her, hvor vil jeg hen og hvad skal jeg gøre/ikke gøre for at komme dertil. Det er dagens besked.

Vent dog med at lægge dig fast på et endeligt resultat, Uranus er overraskende og uforudsigelig for vores logiske menneskehjerne, og her i februar hvor vi står i Merkur retrograd kan vi nemt være i gang med at manifestere på noget gammelt/uddateret. Til december 2021 er vi meget klogere.Det er et ”jeg har en fornemmelse af hvor jeg skal hen, men ikke helt hvordan jeg kommer dertil”-aspekt.  Fokus skal dog være på 1-2 mål eller situationer, du til slut gerne vil havne i, så der skal være en form for struktur. Det skal ikke være frit valg på alle hylder i verden, det duer ikke. Sidste år kunne vi samle ind og prøve af, vi skal her lægge os fast på noget som er det åbenlyst rigtige, men afholde os fra at fastsætte et 100% defineret mål. Det er den bedste måde jeg kan forklare det på.

Hvis du slet ikke ved hvor du vil hen, så start med at bruge det gamle coaching trick og find ud af, hvor du ihvertfald ikke vil hen. Så har du allerede et glimt af svaret i løbet af kort tid.

Frihed er nøgleordet. Frihed til at skabe ud fra sin højere intelligens.I Albert Einsteins bevingede ord: ” Everything that is really great and inspiring is created by the individual who can labor in freedom”.

Alle livsområder der lider af metal-træthed vil få en rusketur. Falsk sikkerhed baseret på frygt omkring penge, kærlighed, livsgrundlag i det hele taget vil komme i den store slynge. Alt der kan ryste os i vores grundvold, kan shake vores overlevelsesgrundlag for at vi kan transcendere nederste del af Maslows behovspyramide. For at vi kan bryde fri af situationer, hvor vi tror at vi skal ofre noget for at få noget, som jeg skrev om sidst.

Friheden er jo netop forståelsen af, at sikkerheden er i os selv. Det rolige øje i orkanen er i dig. Omstændigheder er ikke så relevante igen – det er læringen. En dårlig eller svær situation kan meget vel vise sig at være en blessing in disguise. Heldet, kærligheden og alt det gode har nogle gange mange omveje og kan vise sig på mange forskellige måder.I årets 3 Saturn-Uranus-kvadrater får vi et tryk på kvante-speederen. Vandmanden er og bliver mere eller mindre synlige kvantespring. Pludselig falder det hele på plads, og man sidder i en ny situation uden helt at vide hvordan man havnede der. Vores hjerner var nok også eksploderet havde vi vidst det.

Om år fra nu griner vi måske ad hvor vi selv var før i tiden. Hvem vi var og hvordan vi levede. ”Ahhh haha, kan I huske dengang vi drev massiv rovdrift på naturen – altså vores eget hjem – ud fra jagten på en ekstern lykke, der ikke fandtes andre steder end inden i, mens vi havde meget lidt kontakt til os selv og derfor levede en zombie-hverdag ved siden af os selv i nogle kasser, der aldrig ville have passet til noget menneskes natur og som følge deraf havde en påmalet falsk facade der på ingen måde viste, hvordan vi hver især havde det indeni?”

”Åhhh håhå, Karl Åge, du har da også de bedste historier. Spis nu jeres mad inden den visner”.

It´s break point time. Bryd fri på den gode måde og lad så kosmos klare resten.

Louise

Kategorier