I Fiskenes tegn feb-mar 2021. En svingom med livet.

Solen går idag i Fiskenes tegn og starter den sidste runde af årshjulet inden vi starter på den frisk den 20. marts.

Med Solen i Fiskene aftager alt det revolutionære, det progressive, det rebelske. I næste uge følger Venus trop og bløder vandene gevaldigt op. For dem, der har haft en fest med at være teenager igen her i Vandmandsfesten det sidste stykke tid, vil der måske være krav til at finde manererne frem igen. Mere om det om lidt.Det er altid en smuk tid på året, når solen er i Fiskene. Hjertet fyldes med kærlighed, drømmene er uendelige, skønheden titter frem overalt. Vores briller er farvet med ekstra lyserød i den periode, det kunsteriske udtryk kan nå nye højder. Danseren bliver koreografien, musikeren eet med sin melodi. Maleren smelter sammen med sit lærred og forfatteren med sin pen.

Det giver ikke nødvendigvis mere substans, men øger kvaliteten i hverdagen ved at sætte kolorit på. Prøv selv at sætte et par blomster på bordet og se hvilken fantastisk indvirkning, de har. Livet skal have adjektiver. Der skal alligevel noget til for at kunne skændes foran en spand margueritter.Hvis vi ikke kan komme til Paris må Paris komme til os. Er YouTube-videoen "Sådan bygger du Eiffeltårnet hjemme i din stue" ikke lavet endnu, så har denne lockdown ikke varet længe nok.

Romantikken kan lettere blomstre i denne måned, og især med en Mars i Tyren i kvadrat til Venus i Vandmanden er der lagt op til fangeleg i romantikkens, erotikkens og kreativitetens tegn. Da Mars befinder sig i Venus´ tegn er det hende, der har overtaget. Med andre ord: æstetikken vinder i denne måned. Det sjove, det legesyge.

Midt i en indestængt hverdag, der for de mange nok snart har nået maximum pressure, så grib guitaren eller bryd ud i sang. Leg med børnene, tag en svingom med konen. Grin med vennerne, patienterne, kunderne eller hvor du måtte befinde dig. Latter er og bliver den bedste medicin.Spis middag med din fjende, giv din irriterende nabo ret. Ceremonielle ritualer kan man nå langt med her. Måske de endda er nødvendige. Måske du må give en gave for at genoprette balancen, måske du må sætte en romantisk stemning og tage forspillet med, inden du erobrer det eller den du nu skal erobre. Måden noget bliver gjort på er vigtig her. Hvordan det ser ud, hvordan det siges. Form vinder for en gangs skyld over indhold.

Sidstnævnte kan selvfølgelig give bagslag. Det kan være en ulv i fåreklæder. Fiskene er lige så meget bedrag og illusioner som det er kosmisk kærlighed og kreativitet. Ekskæresten der kom tilbage under Merkur retrograd ville måske ikke kun ”hente sine cd´er”, ekskammeraten ville måske blive venner igen fordi de skulle låne penge. Bilforhandleren prøver at sælge dig et sminket lig og videre i den dur. Jeg kan ikke lige komme på bedre eksempler. Den smukke mand eller kvinde havde intet indhold, den smukke facade braste sammen. Det vil nok ikke være normalen, men har man ”en fornemmelse” (vores intuition er væsentligt højnet i Fiskene) er der nok noget om det. Venus og Mars skifter tegn i løbet af måneden, men forbliver i kvadrat.Generelt er der lagt op til at finde manererne frem igen. Næstekærligheden. Nu har alle fået luft og lov til at sige og gøre hvad der passede dem. I den kommende måned er der lagt op til at begå sig med ynde, værdighed, tolerant, smukt, venligt og empatisk.

Og så skulle vi lige huske at grine. Ad os selv, ad det hele. Ahh haha, vi gjorde det. Se os lige, mand. Sikke en flok __________ (indsæt selv noget).

Det er en legesyg start på årets sidste måned, så der er lagt op til sjov, fis og ballade. Mere alvorligt er livet jo heller ikke, vel. Tag en svingom, en dans med livet.

LouiseNår livet sender dig citroner så sørg for at have nok tequila i nærheden

Kategorier