Hvornår ses vi? I morgen, på lørdag eller i marts måned?

Halløjsovs derude,

Vi sidder klar på kontoret til at servicere jer som altid, og udover almindelige sessioner med Nian og Louise (book HER), med Louise (book HER), iværksætterplatformen hvor der på søndag er sådanbliverdusupersælger-webinar med Louise (tilmeld dig platformen HER), så kan du i den kommende tid også deltage i følgende online-begivenheder:



Torsdag den 25. februar 2021 19.00 - 20.30: "Sådan bliver du (omsider) populær" - webinar med Nian & Louise. Webinaret er for dig, der ønsker at kende de 10 superhemmeligheder bag optimal socialisering. At vinde i livet gør man ikke alene, derfor er det afgørende at kunne vinde sammen med de andre også. Pris 199,-. Læs og tilmeld dig HER.



Lørdag den 27. februar 2021 14.30 - 15.30: Energivejrudsigt for marts 2021 med Louise. Det koster gratis og hvis du er med til LIVE har du muligheden for at vinde månedens gratis-session. Tilmeld dig HER for at få notifikationer, når Louise går LIVE.



Vores Kærlighedstjek-sessioner blev udsolgt samme dag som vi lagde dem ind forleden, så vi har lagt flere tider ind den 23. marts og den 30. marts 2021. Læs og book HER.



Marts 2021 venter forude, og hvis du har lyst til at se hvad der venter forude for dig, kan du se dit videomånedshoroskop med Louise lige HER. Det er gratis og kræver ikke login. Er du Guldmedlem, får du hver måned horoskop for alle tegn på skrift.



Til jer, der ønsker online-kurser i astrologi og numerologi - hold øje med postkassen i morgen, hvor datoer for kommende kurser fra Universal Goals/Louise offentliggøres. Det første er lige om hjørnet! :)

Spørgsmål? Kom med dem HER.

Kategorier