Kurser på vej fra Universal Goals forår 2021 (astrologi, numerologi, forecasting)

Så er der kurser på vej fra Universal Goals / Louise Falkenberg til dig, der ønsker at lære at bruge energier og kosmiske cyklusser optimalt i dit liv og din hverdag!Hvorfor synes du, at jeg skal lære det?

Fordi det nu engang er sjovest at være i sit es. At have det som en fisk i vandet, være på hjemmebane i sin hverdag og kilder som bl.a astrologi og numerologi kan hjælpe stort til at vise os vejen mod vores højeste potentiale. Til at vise os hvilken ”bane” vi har designet for at skulle gennemføre i dette liv. Og ikke mindst hvordan og hvornår vi gør det for at få det bedste udfald.

 

Louise, jeg ved ikke en radise om astrologi og numerologi.

Nej, men det gør jeg heldigvis. En hel masse, faktisk. Jeg har studeret og uddannet mig gennem mange år, og har haft mange hundrede kunder igennem min praksis gennem tiden. Da der kun kommer mere tryk på med årene, har jeg valgt at fokusere på kurser så man som minimum kan studere derhjemme selv – og de her kurser kræver ingen forudsætninger andet end du gerne vil lære mere om dig selv og lære at bruge dine ressourcer optimalt. Stilen er traditionen tro helt nede på jorden, praktisk, let tilgængelig og så underholdende som man nu kan præsentere oldgammel visdom. Der er fokus på praktisk anvendelse af den viden, man får, vi skal ikke bare sidde og kloge den i countryklubben.Hvad kan jeg bruge kurserne til?

Som nævnt til at lære dig selv at kende, så du kan bevæge dig mod eller fortsætte i en livsretning, der er den rigtige for dig. Det er optimal brug af loven om tiltrækning. Derudover er det omfattende  opslagsværk til dig, der måske allerede studerer astrologi eller numerologi da samtlige temaer, placeringer, aspekter er beskrevet. Derfor kan du også bruge det til at studere andre mennesker og begivenheder i dit liv. Når først man kommer i gang er det et superinteressant område. Er du allerede i ”hjælpe”-branchen, f. eks som coach, terapeut, behandler eller spirituel rådgiver af en art, er det fremragende værktøjer til at understøtte ”mapping” af en klient, f. eks. Er du i business kan du ikke bare lære dine fordele og ulemper at kende, men også blive ekspert på hvornår du skal lancere og hvornår du absolut ikke skal for at få optimalt udfald, f. eks.Følgende kurser publiceres:

Den 5. marts 2021: Astrologi for begyndere

Den 1. april 2021: Numerologi for begyndere

Den 9. maj 2021: Forecasting (forudsigelser, planlægning med astrologi)

Pris og praktiske detaljer følger. Du får adgang til en læringsplatform, hvor du altid kan tilgå kurset i dit eget tempo fra din computer, tablet eller mobil. Kurset er på dansk og udformet af Louise Falkenberg personligt. Kurserne er tekst-baserede og har forklaringsvideoer på alle moduler. 

Jeg gider ikke at lære om astrologi og numerologi, men vil gerne have resultaterne.

Så bliv Guldmedlem istedet. Her er alle aspekter altid tolket og beskrevet af mig, så det eneste du skal gøre er at holde dig ajour i databasen. Det gør du lige HER.

I´ll be back :)

Louise

Kategorier