Fuldmåne i Jomfruen den 27. februar 2021. Når snerpen blomstrer.

Weekenden starter med årets fuldmåne i Jomfruen, der traditionen tro lader os komme ned i dagligdagen og lægger op til alt, der har med forårsrengøring, detox og lignende at gøre.

En fuldmåne i Jomfruen skinner sit lys hvor der skal gøres rent. Om det er køkkenskabe, egen krop, forhold eller livsdrømme er selvfølgelig individuelt, men fælles er at vi her har med et superintelligent og detaljeorienteret tegn at gøre. Det bevægelige jordtegn.

Jord betyder manifestation. Der skal gøres noget for at få resultater. Det kommer man ikke uden om her. At det er bevægeligt betyder, at man skal være fleksibel og lade vejen åbne sig foran en, men stadig stille sig optimalt i forhold til det udfald der kommer og som vi ikke kan styre.Da jeg var ung næh yngre spillede jeg backgammon i eet væk. Altid og hele tiden. Spillede også om penge og i turneringer. Det gav mig mange mentale skills, og det jeg lærte da jeg kom op til de rigtigt dygtige var, at der altid er et tidspunkt hvor man må lade terningerne bestemme. Backgammon er et strategisk spil, der handler om at få sine brikker ud hurtigst muligt og at kunne regne ud hvordan det kan gøres smartest. Det er vældig Jomfru-agtigt (jeg har også selv månen i Jomfruen). Masser af udregninger der hele tiden skal foretages efter hver lille træk, der sker på brættet. Det er meget spændende hvis man finder det interessant.

Men i modsætning til f. eks skak har backgammon det stokastiske udfald. Man er nødt til at lade terningerne råde. De bestemmer. To spillere kunne kun være så dygtige, på et tidspunkt nåede de et glasloft hvor de måtte lade tilfældighederne tage over og derfor havde den ene ikke en bedre chance end den anden.

Jeg kan altså udregne nok så mange scenarier og optimale positioner at stille mit livs brikker i, men kun til et vist niveau. Det er udfaldet fra de kosmiske terninger, der bestemmer næste træk.

En fuldmåne som denne minder mig om den måde at tænke på. Jomfruen er perfektionistisk, alt skal helst være planlagt ned til mindste detalje. Det er supergodt, men virker kun hvis man samtidig er totalt åben over for universets plan.Min pointe her, at 2021 begynder at konsolidere nogle ting i vores liv. Der kan være 1-2 ting, personer, situationer, projekter vi har sat os fast på som evergreens – som er for life, men man er også nødt til at vide at med en nordlig måneknude i Tvillingerne ("nyt nyt nyt"), stellium i Vandmanden ("nu må vi lige se hvad der sker") samt pt Sol og Venus i Fiskene (grænseløshed, hovedet i skyerne) så kan forandring være der og den kan være pludselig. Både inde i en selv – man føler pludselig noget helt andet end man har gjort hidtil for noget bestemt eller eksternt, pludselig skal man måske flytte, skifte job eller sådan noget.

Fiskenes sæson (frem til 20. marts) er klassisk for at man starter med at have den på een måde med noget i starten af måneden og i slutningen af måneden er der sket så meget på indre planer, at man har det på en helt anden måde.  Vi må flyde med, stille os i bedst mulige position og samtidig forstå, at vi ikke kan have en perfekt Jomfru-plan et år som i år.Tilbage til det med detox og rengøring. Jomfruen handler om hverdag, sundhed, helbred, men samtidig også om detaljer, som jeg skrev foroven. Det værste/dummeste, man kan gøre her, er nogle former for chok-terapi, så har du lige taget et par Corona-kilo på, så glem alt om en eller anden fjollet crash diet. Skal du til at leve af din drøm du har haft mulighed for at arbejde på det forløbne år, så er det måske ikke en god ide at springe hovedløst ud i det. Jomfruen er detaljerede skema i hverdagen: vi gør en lille ting hvad dag som bringer os tættere på vores mål. Det er og bliver opskriften for succes, så ingen grund til at crashe sit system eller sin hverdag – det er også bliver altså kun at sætte sig selv op til fiasko. Gå en lille ekstratur, hav een ting på din liste du skal i forhold til dit projekt den dag osv. Og det må godt være behageligt og lækkert i de energier, vi står i.

Super tidspunkt for lægetjek, dog. Vi er på healer-aksen. Få tjekket mineraler, vitaminer, ubalancer etc. Vi kommer lige tilbage til jorden, tilbage til kroppen – det er Jomfruens vej. Alt der har med at stikke fingrene i jorden, dyrke yoga, strække ud – især ryggen – er perfekt. Træk vejret, mand. Og kvinde.

Dårligt tidspunkt (men super oplagt) at blive (mere) neurotisk. Det er en ængstelig fuldmåne. Slap lidt af, der kan være et utal af veje til næste situation, beslutning, job, partner, bolig etc. Det er for mig noget af de mest upraktiske, man kan være: neurotisk. Totalt uanvendeligt og unødigt.Ud fra de mange kunder der passerer gennem Universal Goals oplever jeg det her gang på gang. Virkeligt mange er stadig i fight or flight, og det tager noget tid at heale fra, at komme ned fra. Fokus på traumer har med genkendelighed fra ”det gamle liv” at gøre. Den tidligere herreløse hund skal lige vænne sig til, at der er mad i skålen og ingen tæsk i det nye hus den er kommet til. Det tager tid at heale. Der er ikke flere monstre på vej.

Det er oplagt at bruge Jomfruens praktiske tilgang her. Måle og veje lidt engang imellem, se på hvad der kan klares med en jordisk tilgang. Spirituelle blokeringer, mentale ubalancer og meget andet kan ofte klares et langt stykke hen ad vejen med en god nats søvn, planter, kærlighed til kroppen etc. Tag en lur midt på dagen hvis du har brug for det, det kan gøre underværker. Vær et roligt sted med rolige vibes/mennesker. Jomfruen er supersensitiv, især over for høje lyde, lys, energier der er ”off”.

Læs en god bog, måske en klassiker som "Når Snerpen Blomstrer" eller hvad den nu hed. At rydde op og rydde ud er også meditation.Nåååh den hed "Når snerlen blomstrer", det var ellers tæt på

Det der med at fræse derudaf og være stresset og travl og neurotisk og ængstelig og kontrollerende og fik jeg sagt fucking neurotisk er lige så outdated som Doc Martens-støvler (hvem prøver at få dem til at blive en ting igen? De var ikke engang en ting dengang de var en ting?). Jomfruen er super-intelligent og super-organiseret og super-effektiv hvis energien bruges optimalt. Ovenstående er langt fra optimalt, men en fælde der er let at falde i her.

Hold ud. Vi er ved at nå et breaking point. Transformationen er stor, og den er for mange usynlig. Derfor skal kroppen have den opmærksomhed den her skriger på, det er vejen igennem. Og den er ikke perfekt og intet er perfekt og sådan er det bare. Velkommen til livet, velkommen til jorden og dens spilleregler.

Ikke alt kan styres, ikke alt kan planlægges, ikke alt kan kontrolleres. Som jeg ser det er den ”tidsalder” vi er på vej ind i et sted, hvor der ikke skal sættes i kasser på samme måde som indtil nu. Dansen skal ikke koreograferes, musikken ikke blive til noder. Slap lidt af med de etiketter på alt og alle. Ingen ved hvad der er ”godt” eller ”dårligt”, "rigtigt" eller "forkert". Det er meget muligt at livet her forsøger at sætte tingene sammen på en ny måde for os.

Vær lidt åben, Jomfruen kan være så perfektionistisk, organiseret og kræsen at de store muligheder passerer forbi de lukkede kasser, man putter alting ned i. Ligesom pandaen, der er på vej til at udrydde sig selv fordi de kun vil spise bambus, f. eks.

Positioner dig optimalt og slap så af.

PS! Det der med at tage en lur er fint, men husk at man ikke må tage en lur på nationalmuseet.

Ahhh haha.

Og nåh ja – grin. GRIN, for h...grin indtil den pind falder ud af røven og du endelig er

Fri.

Louise

Kategorier