Onlinekurset "Astrologi for begyndere" lanceres den 14. marts 2021, du kan preorder allerede nu!

Med lettere forsinkelse og stor glæde er onlinekurset "Astrologi for begyndere" endelig klar til at komme på markedet, og det sker i morgen søndag den 14. marts 2021.

Du kan allerede nu forudbestille kurset, det gør du lige HER. Hvis du scroller ned på siden kan du se al indholdet i kurset, der i høj grad kan bruges som opslagsværk i mange år fremover. Her er alle tænkelige og utænkelige placeringer og aspekter i fødselshoroskopet nævnt ligesom du selvfølgelig får al grundlæggende viden.

Du får adgang til kurset døgnet rundt, så det er bare at gå i gang med at lære dit eget fødselshoroskop at kende eller hvem du vil lære at forstå. Det kan være familie, chef, kæreste, eks, begivenhed, kæledyr, land og meget andet - alt har et energiaftryk fra den dag, det blev født eller registreret!

Når du har bestilt dit kursus (det gør du HER) får du besked så snart det lanceres den 14. marts og direkte adgang som en af de første. Du får det til intropris (399 kr) og har adgang 24/7 fra mobil, tablet og computer.Bemærk, at du skal bruge fødselshoroskopet for at kunne tolke hvordan man bruger det i praksis. Der er i kurset lagt vægt på at kunne omsætte det til hverdagsbrug så man kan forstå, hvordan det udspiller sig i ens liv. Du kan lægge et let og overskueligt horoskop lige HER. Der er engelsk oversættelse i kurset, jeg kender desværre ikke til en dansk generator som også er let og overskuelig. Det er komplekst at lægge et fødselshoroskop, så vi er heldige at computere kan hjælpe med det.

At kende sit fødselshoroskop giver en fremragende detaljeret billede af ens personlighed og et stjernekort der viser vejen til den højeste, karmiske vej i dette liv. Styrker, svagheder, udfordringer, hjælpemidler og meget andet. Hvis du vil lære dig selv og måske andre bedre at kende, anbefaler jeg at du kigger på astrologien - måske i samspil med andet, det kan være en fordel for terapeuter, coaches, spirituelle guider og meget andet.

Velkommen til online-kurset, jeg håber at du bliver rigtigt glad for det - og har du problemer, kontakter du mig selvfølgelig bare HER.

Mange hilsener

Louise

 

 

Kategorier