Onlinekurset "Astrologi for begyndere" er nu ude!

Der må studeres!

Du har adgang til dette massive selvstudie/opslagsværk 24/7 fra mobil, tablet eller computer. Slå til nu mens introprisen er 399 kr!

Du køber kurset lige HER. Hvis du scroller ned på siden, kan du se hvad kurset indeholder.

Var du en af de hurtige, der lavede en preorder igår, kan du nu logge ind på din personlige side og begynde at studere.Kurset er til dig der ønsker at lære astrologi fra bunden, så du kan navigere optimalt i din hverdag og dit liv. Det giver en allround viden om hvem du er og hvilke karmiske læringer du har i dette liv. Dette gør, at du spilder færre ressourcer og istedet styrer i den retning, du har inkarneret for - det er også her, du er i dit es.

Du kan også bruge kurset til at analysere på andre mennesker (for bedre at forstå dem fra dit perspektiv), familie, venner, børn etc eller lande, dyr, begivenheder og meget andet. Alt levende eller registreret har et fødselshoroskop og kan give os store indsigter i hvorfor noget er som det er. Er du terapeut, coach, energiarbejder eller andet er det også et kursus for dig, der ønsker ekstra indsigt i din klient.

Næste onlinekursus bliver "Numerologi for begyndere" og som tidligere meldt ud skulle det have været klar den 1. april, men da jeg blev lidt forsinket med dette kursus kommer "Numerologi for begyndere" også lidt senere. Jeg satser dog stadig på, at det bliver i april 2021 :)

God fornøjelse :)

Louise

Kategorier