Webinar med Nian & Louise den 10. april 2021: “Sådan øger du dit selvværd”

Så er der atter webinar, og det bliver lørdag den 10. april 2021. Vi glæder os til at se dig! :)

Dette webinar er for dig, der ønsker at øge din livskvalitet på alle områder, men har svært ved at skabe det gode liv fordi selvværdet står i vejen. Dig, der ikke tror at du er god nok, værdifuld nok, fortjener succes, ikke får penge for din værdi på et marked etc.

I dette webinar ser vi på hvad lavt selvværd er, hvordan det manifesterer sig i dit liv og selvfølgelig hvordan man øger sit selvværd.

På dette webinar med Nian & Louise lærer du de vigtigste værktøjer du skal bruge for at øge dig selvværd betragteligt.Webinaret, som afholdes af coaches Nian & Louise, afholdes lørdag den 10. april 2021 fra klokken 13.30 – 14.30.  Link til webinaret sendes på mail inden afvikling. Efter webinaret får du en digitaliseret version af alt materialet tilsendt.

Pris: 199,- DKK. Tilmeld dig HER.

Du skal bruge: internetforbindelse og mobil/tablet/pc med lyd. Kontakt os hvis du har problemer eller spørgsmål, det gør du HER.

Hvad enten du ser webinaret eller ej, er du altid velkommen i en privat session med os hvis du har også har spottet, at der er noget her du har brug for at optimere. Det er en blokering vi ser gang på gang hos vores kunder, og det er derfor vi laver webinaret. Tider og priser finder du lige HER.

Spørgsmål? Kontakt os HER.

Vi glæder os meget til at hjælpe dig med dit selvværd! :)

Nian & Louise

 

 

 

Kategorier