Fuldmåne i Vægten den 28. marts 2021. Spejlsalen.

Weekendens fuldmåne hører til de lette af slagsen. Ikke, at vi ikke gennemgår en dyb og måske kaotisk transformation – også på verdensplan – men let på den måde, at meget kan klares på det intellektuelle eller endda overfladiske plan hvis man har mod på det.

Med Solen i konjunktion til Venus og Chiron i Vædderen er vi for tiden langt nede i rodchakraet. Det er rødderne, det er her al lyst ligger. Ægte lyst. Og det er samme sted vi nu kan se, hvor langt vi er kommet, hvor meget vi har healet.

Hele 2021 handler om de to sider. Det kan være to sider af samme sag, to grupper i samfundet, to sider af en holdning og det kan være to sider af os selv. Ved en fuldmåne i et kardinaltegn som Vægten er vi netop kommet full circle. Avataren er skabt, vi har færdiggjort vores person og er klar til at gå på nye eventyr. Den gamle version af os lades her tilbage. Den tidligere side af os selv. Det burde være ret åbenlyst for de fleste, hvem og hvad den nye version er. Det er en krystalklar fuldmåne som fortæller, at den er færdig og klar til brug.Derfor er det en oplagt fuldmåne at kigge på den avatar, man nu har skabt: Er du tilfreds med dig selv? Med den krop du er i, med dit udseende osv. Føles det godt? Passer din nye personlighed til dit udseende? Det er alletiders weekend at lave spa- og wellnessting eller på anden måde forkæle sig selv. Prøve noget nyt hår, tøj eller hvad det måtte være. Forme kroppen som den skal være.

Er du i tvivl eller er det ikke en mulighed anbefaler jeg at finde et computerspil, hvor du skal skabe din egen avatar. Sims eller lignende. Psykologiske studier har tidligere vist, at det er umuligt for et menneske ikke at forsøge at skabe den optimale version af sig selv i et computerspil – eller den man ønsker at være. Prøv det, hvem ved om du pludselig ønsker at se anderledes ud.

Vægten handler også om relationer og med fare for at være meget banal lægger denne fuldmåne op til at se på om man er glad i den vigtigste relation af alle – nemlig den til en selv.

Ingen fuldmåne i Vægten uden at se på balance. Er der balance i det man giver ud vs det man får igen? Det er relationer, job, hverdag, krop – det hele. Skal noget justeres inden den nye færdigbagte version af en selv skal ud på nye græsgange – og jeg vil lige tilføje, at de kan være meget større, end man måske tror på nuværende tidspunkt. Jeg ville være meget klar til succes her.En af Kusama´s berømte spejlsale, hun er en af mine favorit-Væddere

Alice/Allan i eventyrland skal også lige en tur i spejlsalen for at se hvor man (stadig) udlever noget, der er en spejling af noget andet. En anden person, en andens mønster. Jeg har ikke et bedre udtryk for det, men ser det ofte i sessioner. Nogle udlever et mønstre der hørte en forfader/formoder til eller måske endda en historisk person. Nogle gange det måske ikke så mærkeligt, at så mange mener at de er en reinkarnation af Jeanne d´Arc, Maria Magdalene og lignende. Jeg tror, at det er det arketypiske mønstre, energiaftrykket, ”et gameplay” der udleves igen og igen så længe der er jordiske omstændigheder til det. Jeg ser ofte folk udlever noget, der ikke er deres og det er mere abstrakt end bare familiemønstre.

Jo mere man kan komme hjem til roden af sig selv nu, desto bedre. Der er hul igennem, der er en spiral fra rodchakra til bevidsthed og informationerne fiser op og ned op og ned. Herfra vokser en ny selvbevidsthed frem, vi får såmænd også lov til at se os selv både bagfra og fra siden her i spejlsalen. Derfor er det meget godt at trække alle energimæssige fangarme hjem – det gælder også tankemæssigt hvis du er i gamle sitautioner oppe i hovedet – og forstå, at man selv er udgangspunktet. Næste trin er så at forstå hvorfor man selv er/var udgangspunktet. Her ligger healing og mulighed for ikke at gentage samme mønster. Er det helt abstrakt, men du forstår at der er ”noget om det”, så kom til session hos mig og Nian, vi gør det her arbejde hele tiden. Mange er via deres tankestrømme og overbevisninger ”i vejen for sig selv” i forhold til at udleve den naturlige skæbnevej, de har valgt for dette liv (som er det jeg læser i energifeltet). Derfor skabes mange pseudo-situationer og pseudo-relationer, og det er der ingen grund til – man skal bare have udvidet sin bevidsthed, det er sådan noget vi bl.a hjælper med.

Det er en god tid at være objektiv omkring sin egen rolle, uanset hvilken historie det måtte være. Hvad kunne jeg have gjort bedre eller anderledes i den relation eller situation og så tage de nye briller på ud i en ny verden. Udtrykket at vi ikke ser verden som den er, men som vi er, har aldrig været mere klart end her.Forvent rastløshed og få gerne den energi kanaliseret ud af kroppen så den ikke bare bliver crazy thoughts, der kører op og ned ad den spiral. Hvis du ikke fanger tankemønstrene og lige ser på om de overhovedet er sande eller har en berettigelse, kan det blive en tand neurotisk her. Merkur i Fiskene hjælper ikke helt, vi kan være enormt heroiske og ville en masse, men tænker ikke helt klart, det kan hurtigt blive noget med at løbe rundt i cirkler om en selv (Mars i Tvillingerne) uden at man helt ved hvad man skal gøre og derfor ikke rigtigt får udrettet noget.

Er du fanget i den, så udnyt Vædder-energien: tilbage i kroppen. Ned i rodchakra. Der er meget lidt jordforbindelse for tiden. Mærk hvad du kan lide: hvilke farver eller stoffer på kroppen, hvilken krop, hvilken mad etc. Hvad DU kan lide, ikke hvad andre ville kunne lide ved dig eller tænker om dig (!).Sæt højere standarder, også for dig selv. Se sager fra begge sider og slip for alvor trangen til retfærdighed (!) for der er ingen af os der ved hvad kosmisk retfærdighed betyder. Ingen. Der er altid balance i universet og der er ingen udvikling uden kaos og ironi. Hverken i samfundet eller i det personlige liv.

Der er klarhed hvis man er tør tage imod signalerne fra rodchakraet. Kun mærke dem og respektere sig selv. Og er du en af dem, der står stærkt og stolt i hvem du så åbenlyst er, er der virkeligt store eventyr på vej. Så er det ikke kun din succes, der venter forude, så har du også fundet din plads i verdenshistorien og det bidrag, du kommer til at give os alle.

Louise

Kategorier