NYHED: Læs alt om dit stjernetegn (og sorry for spam!)

Som man måske har opdaget er serien "Alt om dit stjernetegn" nu gået i luften, så ikke bare en nyhed om at du som Guldmedlem kan gå ind og læse om det, her kommer også en undskyldning for at spamme med 12 mails idag. De var alle hakket af til ikke at blive publiceret, men det gjaldt åbenbart kun sociale medier og ikke nyhedsbrev, så det var ikke meningen at alle 12 skulle ryge ud til over 3.000 mennnesker. Det beklager jeg (og bebrejder Merkur i Fiskene :p).

Er du medlem på den nye platform, finder du samme indlæg under "Astrologi i hverdagen" (scroll ned og find dit stjernetegn). Den nye platform finder du HER. Bemærk, at der ligger det samme hos Guldmedlemmerne på begge platforme, det er bare en transition der lige skal struktureres anderledes. Den eneste forskel er, at den nye platform er mere overskuelig og bedre at navigere i på mobilen.

Som du måske ved består du og dit liv, din skæbne af langt mere end bare stjernetegn. Lær alt om at tolke dit og dine omgivelsers fødselshoroskop på onlinekurset "Astrologi for begyndere", der også fungerer som et kæmpe opslagsværk. Det finder du HER.

God søndag :)

Louise

Kategorier