KONKURRENCE: VIS OS DIT STJERNETEGN!

Vær med i konkurrencen om flotte præmier!
I forbindelse med Universal Goals´ 5-års fødselsdag den 23. maj 2021 afholder vi "Vis os dit stjernetegn"-konkurrence hvor du kan vinde flotte præmier.
Send os et foto af DIN oplevelse af dit stjernetegn - det kan være en collage, grafik, en selfie med løvemanke eller hvad du finder på. Det vigtigste er, at det er sådan du personligt føler at dit stjernetegns egenskaber kommer til udtryk. Skriv meget gerne en medfølgende tekst.
Du kan enten sende billedet HER eller lægge det op her i opslaget under kommentarfeltet nedenfor. En uge inden selve fødselsdagen lægger vi de 5 bedste billeder op til nominering og afstemning her på hjemmesiden.
Vinderne udråbes ved LIVE energivejrudsigt den 23. maj 2021, se begivenheden HER
PRÆMIELISTE:
1. PRÆMIE: En personlig session med Louise Falkenberg hvor vi ser på dit skæbnefelt, rytmer, cyklusser eller hvad du har lyst til at snakke om. Job, karriere, kærlighed, venner, business og ikke mindst timing. Præmien har en værdi af 599 kr.
2. PRÆMIE: 6 måneders Guldmedlemskab hvor du har daglig adgang til dagens astrologiske og numerologiske vejrudsigt, månedshoroskoper samt et væld af brugbar information i databasen, så du kan navigere optimalt i din hverdag (klik på linket og se hvad der ligger i databasen). Præmien har en værdi af 534 kr.
3. PRÆMIE: 3 måneders Guldmedlemskab, hvor du har daglig adgang til dagens astrologiske og numerologiske vejrudsigt, månedshoroskoper samt et væld af brugbar information i databasen, så du kan navigere optimalt i din hverdag (klik på linket og se hvad der ligger i databasen). Præmien har en værdi af 267 kr.
Vi glæder os til at se dig & dit stjernetegn! :)

Kategorier