Nymåne i Vædderen den 12. april 2021. R-e-s-p-e-c-t.

Det er en speciel Vædder-sæson vi har i år, synes jeg. Langt mere følsom end normalt. Det skal dog ikke holde os fra at kickstarte årshjulet med den friskeste start, man overhovedet kan få på et år, nemlig nymånen i Vædderen den 12. april 2021.

Vædderen har et stort kendetegn i form af MOD. Courage, som vi siger på vestegnen. Det engelske og franske ord for mod stammer fra ordet ”coeur” som betyder hjerte. Ved en begyndelse som denne er det hjertet, der viser vejen, så kan vi altid finde ud af de praktiske detaljer senere.

Det er de store linjer, vi kigger på her. Nuancerne. Hvad skal livet i fremtiden smage af.

Og om der er respekt for det er afgørende her.

R-e-s-p-e-c-t.

S-e-l-f-r-e-s-p-e-c-t.

For den, der er meget ærlig, modig og klar på at mønstre en ordentlig spandfuld selvrespekt (!) er dette er fænomenalt springbræt til et liv, man er langt mere forelsket i. Det er en af de portaler. Fortsæt ud af den nuværende bane – helt fint hvis det præcis er det, man vil – eller tag et Mario/Luigi-hop af de helt store.SuperMarioDoubleJump!

Som skrevet på Facebooksiden tidligere på ugen, så er Vædderens velkendte ærlighed egentlig bygget på transparens. Der er hul igennem fra den mest autentiske side af os selv. Det er bare at se det. Et år som i år kan være lidt skrapt over for os, hvis vi bilder os selv ind at vi er en mus når vi i virkeligheden er en elefant, og omvendt.

Det bedste, man her kan gøre er at stå stolt i sig selv og den man er, uanset hvad fortiden har måttet byde på, og så gå mod fremtiden med åbne arme. Der er lagt op til kurs mod det simple, det gode liv.

Chiron lægger op til healing (heraf sensitiviteten som nævnt foroven) og det stikker dybt hos os alle. Den der plade, den kan bare ikke køre i rille længere. Man kan ikke engang købe en ny pickup, hele pladespilleren er for længst taget af markedet.

Skal du ud af en tung, svær, stagneret situation, så er det et af de bedste tidspunkter for at springe op fra sofaen og bare fyre afsted. Hop et bedre sted hen, der hvor du virkeligt gerne vil være. Fra Haslev til Hawaii, det er sgu ligemeget. Bare det er ÆGTE.Vædderen er kendt for

Klar.

GO.

Parat.

Ja, det er en anden rækkefølge end vi kender. Skyd først og stil spørgsmål bagefter. Rejs først til Hawaii, og køb så tandbørsten når du er nået frem.

Nymånen er for dem, der har lyst til at være pionerer på et område, prøve noget helt nyt med den skræmmende og opløftende tanke, at der ikke findes garantier for noget som helst.

God vind - der er masser af den i den kommende måned! :)

Louise

 

Kategorier