Venus i Tyren april-maj 2021. Ny kreativitet.

Venus går i dag i Tyrens tegn frem til den 9. maj 2021. En god periode for feminine og kærlige Venus, der meget gerne vil hjem til sin egen fold.

En smuk transit, der ikke bare giver mere fokus på vores feminine sider - med så meget Vædder samtidig er der også stor fokus på at balancere det feminine og maskuline - men også harmoni, kreativitet og stabilitet.

Som skrevet tidligere på ugen på Universal Goals´ Facebookside (se den HER for små daglige opslag) kan det være tiltrængt, da det overskyggende tema for tiden i alle slags relationer netop er balance, især magtbalance. For nogle kan det være deciderede magtkampe, det kan være ægtefælle/kæreste, venner, chef, kunder, business partner eller lignende.Der er nye tider på vej og tilsvarende destruktion af vores indre strukturer, så mange kan være på en ny og individuel vej, hvor man måske mest har sig selv og sit mål for øje. Står man så to mennesker over for hinanden i en du-vil-det-her-og-jeg-vil-det-her-situation, er kompromis, justering eller afsked mulige veje.

Den del fortsætter selv om Venus-perioden giver mere sukker på de situationer, og det er værd at gentage at med en Pluto på vej i retrograd for senere at gå retrograd med Venus på samme punkt i december 2021 er der intet der er på plads nu. Jeg ville ikke bruge store ord som "altid" eller "aldrig" nu. Det ville jeg generelt ikke gøre i aspekter som vi har hele 2021. Sådan noget som "jeg skal ALDRIG ryge igen" eller "jeg vil ALTID arbejde her" osv.

Intet er på plads, vi er alle ved at justere og tilpasse os noget nyt - uanset om man har opdaget det endnu. Det kan være en tid, hvor man forlader partnerskaber, genforhandler eller skaber helt nye, men hold det gerne til "for nu". Sådan lidt "vi må se hvad der sker". Selv om der er bevidsthed på handling og konsekvens, er vi måske ikke 100% sikre på det nye endnu. Det er ikke en tid for endelige beslutninger i den forstand. På den anden side vil aspekter som dette heller ikke lade det uholdbare stagnere, så vi er nødt til at handle uanset hvad.

Med andre ord er april-maj 2021 ikke slutningen på historien, den skubber den bare videre for nu, men derfor er det som nævnt stadig tid til at handle. Slutningen af denne fase, eller udfaldet om man vil, ser vi først til jul.Det gælder også den enorme kreativitet, vi får en tilstrømning af her. Gør endelig noget nyt. Noget helt anderledes, om det så er at lave aftensmad på en ny måde (hey, jeg grillede palmekål forleden - det smager af chips! Chips fra himlen!). Der kan ligge meget behagelige overraskelser her, sådan lidt "hey jeg vidste slet ikke, at jeg kan lide opera!".

Venus møder Uranus her i Tyren, og det skaber altid forandringer i forhold til hvor man er eftersom alt er relativt. Se hvor du har Tyren i dit fødselshoroskop og sæt det op mod status quo, mod hvad du er vant til i dit liv. Her kan være forandringer og/eller gode nyheder i forbindelse med kærlighed, penge, værdier og kreativt talent, f. eks.

Er du Guldmedlem, så kan du bare læse om hvilket livsområde Venus kommer til nu hos dig, hvis du kigger under "månedshoroskoper" og så læser din sol og helst også ascendant for april 2021. Du finder det HER på den oprindelige platform og HER på den nye. Der er stadig overgangsperiode med Guldmedlemsplatforme, derfor er der to databaser der indeholder det samme for nu ;)

Prøv noget af. Smid noget maling på det lærred, skriv noget på den computer. Få fat på det du mangler etc - alle planeter er stadig direkte, så det er nu man skal hente tingene hjem, få ansøgt, få gjort ditten og datten.

Handler det om relationerne, så prøv noget - se evt hvor der er ubalance i magten, og tag den hjem hvis det er det det handler om.

Smid den nye farve på væggene, sæt de blomster sammen på en anden måde. Læg sokkerne i en ny skuffe.

Vi er i transition. Alt er som det skal være.

For nu.

Louise

Kategorier