Tog i spor 10 er forsinket, men..

Online-kurset "Numerologi for begyndere" udkommer ikke på denne sol- og energibestrålede mandag som tidligere angivet. Kurset slår krumspring og vokser i nye retninger og former nærmest hver gang jeg foretager mig noget, haha. Det er en lidt speciel proces, og man kan ikke køre intuitiv business uden selv at følge principperne også, når energierne forsøger at fortælle noget andet end planlagt.

Dog er det meste allerede på plads, så i mellemtiden kan man jo øve sig på at lægge numeroskoper! Det har jeg tidligere forklaret hvordan man gør i videoen HER (YouTube). Du kan også se den nederst i dette indlæg. I kurset, der ligesom "Astrologi for begyndere" (som du finder HER) også bliver et opslagsværk, vil du få materiale der fortæller om samtlige talværdier samt hvad deres placering hvor som helst i numeroskop indbefatter. Det er med andre ord en database, du kan tilgå igen og igen når du øver dig på at lægge numeroskoper, for udregningerne er lette nok, det er selvfølgelig tolkningen der tager tid at lære og det gør man kun gennem øvelse, øvelse og atter øvelse.

Jeg håber, at det er klart inden for kort tid - max 2 uger, så der er lidt tid til at have en bunke af numeroskoper liggende klar til tolkning med hjælp fra online-databasen! Du er velkommen til at printe øve-numeroskoper ud, som du kan skrive på. Det gør du lige HER. Ligesom med bilkørsel er det godt at lære at køre med manuelt gear inden man skifter til automat-gear, så jeg anbefaler at man lærer at lægge dem i hånden først :)I andre togspor er der følgende nyheder:

Imorgen tirsdag den 20. april klokken 13.00 og klokken 13.30 har Nian og jeg ledige tider til Kærlighedstjek/minisession!
Kærlighedstjek foregår online (over messenger, Facetime eller Zoom)
KÆRLIGHEDSTJEK er en minisession, hvor vi tager temperaturen på dine kærligheds-energier samt hvor toptunet dit eget maskineri er for at få det optimale ud af dem. Vi coacher dig personligt over nettet og sender dig afsted med større viden om dit eget energimæssige kærlighedssprog og konkrete, praktiske værktøjer til at komme videre fra hvor du er nu.
Bemærk, at sessionen også kan bruges til mini-session hvis du lige har brug for at tjekke ind på dine egne og de kosmiske energier inden for et bestemt livsområde - det kan også være job, business, venner etc.
Pris 399 kr, betales ved bestilling, det gør du lige HER.
Spørgsmål? Kom med dem HER! 🙂
Maj 2021 bliver en spændende måned, hvor det både er eklipse-sæson igen, flere planeter sløver ned og så skifter Jupiter til den skønne Fisk. Det kan vi glæde os til. Vær med på lørdag den 24. april, når Louise er på LIVE med energivejrudsigten for maj 2021, hvor vi traditionen tro ser på de astrologiske temaer for måneden og så er der som altid chance for at vinde månedens session! Det er gratis, det er på Facebook og det er lige HER du tilmelder dig. Videoen ligger der også senere, hvis du ikke er med lørdag.
 

Mange hilsener

Louise

 

NB hvis du ikke ser det i teksten på YouTube, så bemærk på det venligste at søjletallet er forkert. Det skal være 40/4, ikke 38/2 (jeg glemte at regne Vanilla 20/2 med). Derudover er "bogen" omtalt i videoen selvsamme kursus som beskrevet foroven. God fornøjelse :)

https://www.youtube.com/watch?v=7QxZ3TXWlH8

Kategorier