Mars i Krebsen april-juni 2021. I sikker havn.

Nøj hvor var jeg vred i nat! Nøøøj, mand. Altså jeg ved ikke hvorfor, kun at jeg vågnede og var SÅ vred over noget, haha.

Mars går nu i Krebsens tegn. Ovenstående er en klassiker når Mars skifter tegn – er du også vred over noget og måske ikke helt klar over hvad? Det er helt almindeligt når krigsplaneten får ny frakke på.

Mars har været i Tvillingerne siden marts 2021– læs om den HER – hvilket altid er en sjov og snakkesaglig transit, hvor vi fufler rundt og rundt og ikke rigtigt får gjort så meget som vi snakker om eller tænker over, at vi vil gøre. Spreder os i alle retninger. Hvordan gik Mars i Tvillingerne for dig?Mars i Krebsen er langt mere rolig og ikke mindst stille, men det betyder ikke at der ikke kan være voldsom aktivitet nede i Krebsens dybe vande. Det er et af de vredeste tegn i Zodiakken, haha. Mere om det en anden gang.Mars er dog ikke ligefrem på hjemmebane her, netop fordi det mere er noget med at skurre og bygge op indtil geyseren eksploderer totalt og det er pr definition ikke specielt sund adfærd. Derudover er Krebsen styret af Månen, som styrer vores følelser, så vores handlinger bliver langt mere emotionelt baseret.

Den sjove bonusinfo her synes jeg er, at fordi Månen skifter tegn ca hvert 2,5 døgn, så er Mars i Krebsen en klassisker i forhold til at handle på eller være fokuseret på noget lige præcis i den periode alt afhængig af, hvilket livsområde den går igennem haha. Så er det måske 4. hus, vi maler hjemme og bygger badekar, men husk at rydde de pensler op for et par dage senere er det ikke interessant længere når Månen er gået i vores 5. hus. Så vil vi måske hellere hygge med børnene eller lave noget kreativt med de pensler osv osv. Find en online ephemeris for at følge med eller download gratis app Astromatrix for at se hvor planeterne er på givne tidspunkter hos dig.

Lad os som altid tage fordelene og ulemperne ved denne transit, som varer frem til den 11. juni 2021 og har indflydelse på os alle individuelt og kollektivt:

Ulemper/vær opmærksom på:
  • Selv om der er fremdrift går det langsommere og føles måske mere usynligt. Hvor Tvillingerne ville løbe, vil Krebsen hellere svømme.
 
  • Pas på med store beslutninger her, især i starten af transitten (slut april frem til første uge af maj) for der er også meget Uranus der laver forandringer på større plan, så det vi reagerer på kan være meget emotionelt, men har ikke nødvendigvis med nutiden at gøre. Især hvis man er totalt fikseret på eller forgabt i noget eller nogen.
 
  • Mars kan være en stridsplanet, så er der problemer med vrede i hjemmet, så kan det forstærkes her. Vælg den sikre vej. Der kan også bare være mere ophedet stemning i hjemmet eller familien, folk er måske mere diskussionslystne etc. Det er typisk en transit hvor vi i det kollektive ser fokus på sikkerhed i hjemmet eller lignende, så god periode hvis man arbejder inden for dette (det kan være alt fra Mødrehjælpen til at sælge alarmsystemer til hjemmet).
 
  • Krebsen er også forplantningssystemet, så har man noget med hormoner eller underliv, så vær ekstra opmærksom på at skabe balance her (ashwagandha og lignende, måske urter). Der kan være fokus omkring graviditet og fødsel, f. eks i hjemmet.
 
  • Skal man have med vand at gøre, især ud på det åbne hav, vær ekstra opmærksom på sikkerhed.


Fordele / tag action på:
  • Rigtigt god transit for action i forbindelse med vand, f. eks hvis man skal bygge pool, badekar, jacuzzi og lignende. Det samme gælder konkurrencer i forbindelse med vand, f. eks svømning, kajak, surfing etc. Michael Phelps har adskillige placeringer i Krebsen, herunder Solen og Mars.
 
  • Gode gennembrud i stagnerede følelsesmæssige situationer, især nogle der har med barndom og fortid at gøre
 
  • En stærk periode for at beskytte noget uskyldigt og feminint, så er man på barrikaderne omkring de temaer, så er det nu man kan rykke og få energier der understøtter
 

Mars i Krebsen er i mine øjne allerbedst fordi den giver emotionel klarhed. Det har vi ikke haft i meget lang tid. Man er klar til at kæmpe for det man føler for, til at handle på sine følelser. Hjertet er klart i sit udtryk og ønsker.

 

Louise

Kategorier