Nyhedsbrev maj 2021. Gode tider, specialsessioner og Spørgehjørnet

Så er der nyhedsbrev for den kommende måned og det vil blive et fast indslag fremover :)

Maj 2021 kommer med skønne aspekter, det er en flydende, kreativ, drømmende og håbefuld måned med langt mere bevægelse end vi energimæssigt har set i 2021. De fleste planeter er i bevægelige tegn, Jupiter kommer hjem til Fiskene hvilket er et af årets højdepunkter når det kommer til gode energier og glæde. Måneden slutter af med en eklipse i Skytten (den sidste i Skytten!) umiddelbart efterfulgt af Merkur retrograd i Tvillingernes tegn. Skæbnen banker altså på og det er tilrådeligt at foretage større indkøb og armbevægelser den første halvdel af måneden.

Se eller gense den månedlige energivejrudsigt enten på YouTube HER eller på Universal Goals Facebookside HER (sidstnævnte indeholder kommentarerne og spørgsmål til Q & A). På Facebook-siden kan du følge med hvis du ønsker mindre daglige vejrudsigter og underholdende indslag. Du kan også se dem nederst på hjemmesiden.Officiel plakat for Jupiter i Fiskene maj-juli 2021

Få den daglige energivejrudsigt så du er godt klædt på fra morgenstunden. Den finder du som Guldmedlem HER (ny platform under ”daglige energivejrudsigter”) eller HER (gammel platform). Der ligger de samme indlæg begge steder som en midlertidig løsning :).

Dit personlige månedshoroskop for maj 2021 finder du som Guldmedlem HER eller på den nye platform HER (under ”månedshoroskoper”).

Hver 3. måned er månedshoroskoperne på video og ligger offentligt, så de kommer altså på YouTube-kanalen i midten af maj.

 Tirsdag den 4. maj 2021 holder Nian og Louise specialsessioner i mini-format, så har du brug for et tjek på din situation – det kan være job, kærlighed, livsretning etc – fra et astrologisk, numerologisk og  psykologisk afsæt, så benyt dig af tilbuddet! Du får selvfølgelig praktiske værktøjer med hjem til egenbrug i dagligdagen, så du kan fortsætte i en god retning for dig selv.

Der er ledige tider:

Tirsdag den 4. maj 2021 klokken 15.00 – 15.30

SOLGT Tirsdag den 4. maj 2021 klokken 15.30 – 16.00

Det foregår online (Messenger, Zoom eller Facetime – vi aftaler nærmere omkring det praktiske) og prisen er 299 kr. Kontakt os HER lynbørge hvis du er interesseret, sådan nogle sessioner plejer at blive udsolgt hurtigt.

Vil du hellere have en fuld session? Book en tid med Nian og Louise HER - vi glæder os til at se dig! :)På kontoret blæser også nye vinde! Online-kurset ”numerologi for begyndere” udkommer den 21. maj 2021. Det kommer til at ligge samme sted som ”Astrologi for begyndere” (find det HER), så har du de to kurser til rådighed, som begge er massive opslagsværk kan du komme meget langt på egen hånd. Se HER hvordan du forbereder dig optimalt til ”numerologi for begyndere”.Den 23. maj 2021 fylder Universal Goals 5 år (store gaver modtages), og samme dag er der energivejrudsigt LIVE for juni 2021 – deltag ved at trykke HER, og så kan du også komme med i konkurrencen om månedens gratis session.

 Forleden fik vi en dejlig gave fra Isabelle, der sendte denne besked i netværket for kunder der er i numerologisk navneskifte-proces. Vi siger tak for den skønne feedback (som selvfølgelig er publiceret med godkendelse fra Isabelle) og stort tillykke med bogen!

 SPØRGEHJØRNET

Spørgehjørnet er et nyt tiltag hvor Louise hver måned i nyhedsbrevet vil svare på dit spørgsmål om numerologi, astrologi etc, så går du og brænder inde med noget, så skriv – det gør du lige HER. Har du et ønske om et astro-numerologisk portræt af en kendt person, begivenhed eller lignende er du også velkommen til at komme med det. Vi glæder os meget til at høre fra jer! :)Hav en rigtigt god måned, allesammen – nyhedsbrevet for juni kommer i slutningen af maj 2021!

Mange hilsener

Universal Goals 

 

 

Kategorier