Black Moon Lillith og Pluto på besøg til den 13. maj 2021

Black Moon Lillith og Pluto huserer for tiden på flere områder af vores liv, så en lille public service announcement herfra til håndtering af de meget intense, men også transformative energier.

Det er begge energier fra mørket, hvilket meget vel kan være det der er eller har været mørkelagt hos os selv. Hvis man oplever at overreagere på en situation for tiden, kan det meget vel være en lignende situation fra barndommen eller måske endda et andet liv, det kommer fra.

Det er heldigvis nogle positive aspekter begge kommer med, så udviklingen og forståelsen her burde glide rimeligt nemt.Vi har meget oppe omkring værdier for tiden (Tyren) og ikke mindst hvordan vi har ændret værdier (Uranus i Tyren). Hvordan frihed måske sættes over det vi opfatter som sikkerhed, ikke mindst økonomisk. Fokus på personlige værdier kan åbne os op for yderligere muligheder, især omkring 10. maj hvor Merkur på Den Nordlige Måneknude sender os skæbnebestemte beskeder eller muligheder vores vej.

Det er klogt mentalt at gøre sig klar til at modtage noget, man måske ikke har kunne forestille sig at man kunne få, ikke engang turdet ønske sig. Vi skal være modtagelige over for det, der bliver sendt vores vej, så har vi energetisk ræsonans i mangel af et bedre ord. Vi skal vibe på samme niveau og det gør vi ikke, hvis vi bilder os ind at det ikke er for os, vi ikke er det værd etc.

Se gerne hvor du har 21-22 grader af Tyren i dit fødselshoroskop, hvis du kender det, så kan du også se hvor meget at spotlightet ryger hen for tiden. Den kommende nymåne i Tyren befinder sig på samme grader.Med fare for at lyde banal er begge budskaber fra vores sjæl, vores højere selv. Der er trang til at skabe forandring til det bedre og arbejde for det man ønsker, ikke bare læne sig tilbage og lade omgivelserne eller tilfældighederne styre. Det her er meget self-empowering og højner selvværdet.

Det er et fremragende tidspunkt at udtrykke noget, man har brug for - også selv om det er over for sig selv. Der er mange ord, tanker og planer i luften, de skal helst udtrykkes, kanaliseres, konkretiseres, det vil gøre en kæmpe forskel.

PS! Det er iøvrigt også nogle meget sexy sexy og kreative transitter :)

Louise

Kategorier