Eklipse i Skytten den 26. maj 2021. Godnat, historie.

Der er lidt mere intensitet end ellers den kommende uge, så jo mere man kan finde sin indre humor og ydre tålmodighed frem, desto bedre. Sådan er det altid med eklipser, det er de her skæbnepunkter hvor der lige skal flyttes rundt på de livsmøbler, vi ikke længere skal bruge eller har kommet til at placere et uhensigtsmæssigt sted. Se på det som en slags borgerservice fra Kosmos.

Når det så er sagt, er det ikke en af de ”farlige” eklipser her, slet ikke. Vi er på Skytte-Tvilling-aksen, her i huset kendt som ”pauseklovn-aksen” så det behøver ikke at være mere farligt end at vi lige ser på, om vi nu også har det så sjovt som vi gerne vil have det her på jorden og jo mere man kan tage eventuelle forandringer oppefra og ned og gerne med en stor portion humor, desto bedre.

Derudover kan der ligge et spændende eventyr i kikkerten til os. En eklipse i Skytten er lidt som den der spændende langhårede vikar, der tager klassen med ud på eventyr til mosen i stedet for at sidde inde i klasseværelset og repetere skråskrift eller hvad de unge gør nutildags.Skytten er spændende, det er visdom og højere viden. Systemer, paradigmer, arketyper og den slags. Akademi, filosofi, religion. Det er netop universitet og ikke folkeskole, så her er også lagt op til at stole mindre på hvad vores logiske hjerne forsøger at fortælle os og mere på at have tillid til universet der guider os på vej. En ganske fin periode at mærke efter, bruge sin intuition i stedet for at lægge en mere kontrolleret plan etc. Hvad føler du? Hvad fornemmer du?

Det hører med til eventyret, at Merkur er i meget langvarig kvadrat til Neptun. Merkur blender fint med alle planeter, men bliver også påvirket af deres natur. Neptun som er grænseløs og illusorisk er ren kryptonit for Merkur der forsøger at holde styr på facts, logik og symboler.

Dette betyder, at risikoen for at tage beslutninger på særdeles fejlagtigt grundlag er til stede. Der kan være forvirring, illusion, tåge. Misforståelser og teknologiske problemer. At Merkur går retrograd få dage efter denne eklipse hjælper ikke på det. Vi er først helt ude af det her morads i starten af juli, så indtil da må vi køre på fornemmeren.

Det kan anbefales at gøre alt to gange. Sige noget to gange, også selv om du lyder mærkelig. Læse kontrakten to gange, læse mailen to gange inden du sender den etc. Tjek måske også lige den der spændende vikar, det er sådan en klassisk transit for senere at finde ud af, at vikaren i virkeligheden var en eftersøgt forbryder med hang til LSD.Til sidst bør det nævnes, at Skytten er ens personlige sandhed og der vil for de fleste af os være en flig eller en meget stor sandhed der her falder ud i lokummet. En historie, der måske ikke længere bør være en del af vores hverdag. Er der ikke noget med, at tragedie + tid = humor?

Det er ikke positivt eller negativt anlagt som sådan, det er bare en cyklus der er slut. Sådan en, der måske har fulgt slægten i mange liv. Med en kommende meget stor ny begyndelse i juni måned skal der altså her gøres plads til noget nyt, det vil være tydeligt for alle. Gamle holdninger og overbevisninger bliver vist døren. Nej, sådan er det ikke længere.

For mange har det et positivt islæt. Alt det her Jupiter-noget er begejstring, entusiasme, gode nyheder. Det kan være en ret opløftende tid også, og måske en følelse af at være klar. Også selv om man ikke helt kan se vejen forude eller har en tydelig plan, så ved vi bare at der venter et nyt spændende eventyr forude til helten.

Derfor er det tid til at forlade den gamle historie.

Godnat, historie.

Louise

 

 Jeg så dette citat idag, det er meget passende for en eklipse som denne, synes jeg :)

 

Kategorier