Onlinekurset "Numerologi for begyndere" kan nu købes!

Onlinekurset "Numerologi for begyndere" ligger nu klar på læringsplatformen og det er til dig, der ønsker at lære at læse livet gennem numerologiens briller! Du lærer alt om hvordan man lægger et numeroskop og aflæser skæbnefundament samt hvilken indvirkning navnene har på det man tiltrækker her i livet, både eksternt og internt!

Kurset har været en del år undervejs og er rigtigt godt, hvis jeg selv skal sige det.

Du finder "Numerologi for begyndere" lige HER - god fornøjelse og husk: Man bliver kun dygtig til at tolke numerologisk på livet gennem øvelse, øvelse og atter...øvelse! Introprisen er 469,- så skynd dig at slå til mens du får så meget viden for så lidt penge ;)Hvis du klikker på linket og scroller ned kan du se hvad kurset indeholder. Du lærer altså alt om  hvordan man lægger et numeroskop, det højere selv (skæbnefundamentet), hvad tallene betyder og ikke mindst hvad deres nøjagtige placering i numeroskopet betyder!

Kurset er også til dig, der måske i forvejen arbejder med det spirituelle, terapeutiske etc da det giver en ekstra nuance af den person, man søger at hjælpe. Da det tager tid (!) at lære numerologi kan du her lynhurtigt få større indsigt ved at bruge kurset som opslagsværk.

Spørgsmål eller problemer? Kom med dem HER.

God fornøjelse,

Louise

For dig, der ønsker at blive rigtigt dygtigt til at analysere på "de usynlige verdener" kan du finde onlinekurset "Astrologi for begyndere" på samme platform, det gør du lige HER.

 

Kategorier