Vinderne af konkurrencen "Vis os dit stjernetegn" er nu fundet, se de sjove bidrag her!

Først og fremmest stor TAK for alle jeres flotte og kreative bidrag til konkurrencen "Vis os dit stjernetegn" - det har været en sand fornøjelse at gå igennem! :)

Teknologien ville sjovt nok ikke som vi ville, så afstemningsplugin har vi måttet opgive på så offentliggørelsen ikke ville blive yderligere forsinket. Derfor har vi udvalgt de bedste bidrag og har lagt flere præmier oveni, så der er yderligere 3 ekstrapræmier med Guldmedlemskab (3 mdr)!

1. PRÆMIE (EN PERSONLIG SESSION MED LOUISE)Vinder: Chrisstine Mogensen. Vædderen er og bliver nummer 1, og det blev den også denne gang. Ingen modtog så mange likes som denne øhh...sneglevædder? Vi siger stort tillykke med præmien og tak for bidraget! :)

 

2. PRÆMIE (6 MÅNEDERS GULDMEDLEMSKAB)Vinder: Annarosa Karlsen. Annarosa venter på at få klippet sin flotte løvemanke, vi siger tak for bidraget og håber at du kan bruge lidt underholdende tid i Guldmedlemsdatabasen mens du venter! :)

 

3. PRÆMIE (3 MÅNEDERS GULDMEDLEMSKAB)Vinder: Bethina Lotuz Holm. Vi kunne da slet ikke stå for stenbukken og hendes mand på toppen af bjerget, stort tillykke til Bethina og tak for bidraget!

 

3. PRÆMIE (3 MÅNEDERS GULDMEDLEMSKAB)Vinder: Birthe Kjeldsen. Her ser vi en stakkels Vandmand, der er kommet i klemme haha. Stort tillykke med præmien og tak for bidraget! :)

 

3. PRÆMIE (3 MÅNEDERS GULDMEDLEMSKAB)Vinder: Bettina Dalgaard. Her ser vi en fisk i sit rette element, altså at forsøge at træde vande i sine to forskellige verdener. Vi siger tak for det skønne billede og tillykke med præmien! :)

 

3. PRÆMIE (3 MÅNEDERS GULDMEDLEMSKAB)Vinder: Lonni Krause. Endnu en flot Vædder-kvinde på sejrsskamlen, helt som en kunstmaler ville have kreeret det. Stort tillykke med præmien og tak for bidraget! :)

Alle vinderne får direkte besked.

Kategorier