Astrologisk vejrudsigt den 14. – 20. juni 2021. There is something rotten in the state of Denmark.

Den kommende uge starter langt blødere end sidste uge med eklipsen, faktisk kan det være så blødt at man næsten befinder sig i en slags drømmeland. Mars og Månen befinder sig dog i Løven hvilket er gode aspekter for at handle på de af vores talenter, verden kun venter på at se.
 
Solen er i kvadrat til Neptun hvilket kan gøre, at vi er totalt dressed up og klar til at træde ind på den store scene, vi ved bare ikke helt hvad vi skal gøre eller hvordan vi kommer derhen.
 
Det er måske tid til at lytte til havet, der kalder. De sidste par måneder har været særdeles hoved-baserede med mange transitter i lufttegn, som helst vil have facts, logik, beviser, rationale og alt man kan regne ud eller sætte ord på.
 
Neptun hersker over havet og har også sin måde at kommunikere på, som oftere er gennem symboler eller måske naturen, musik, kunst og lignende. Vi er en uges tid fra sommersolhverv hvor Solen går i Krebsens tegn, og det er et stort energimæssigt skifte der flytter os endnu længere ned i den smukke hjerte-energi.
 
Sommeren byder som før nævnt på langt mere irrationel tankegang hvilket Jupiter i Fiskene understøtter optimalt. Det kunne være et godt tidspunkt at flytte sit fokus (såfremt det er relevant) fra krænker- eller offermentalitet (hvilket er den lave version af Neptun/Fiskene) og ned til at søge forståelse gennem empati og omsorg.
 
Det bliver nemmere at søge den større forståelse, at svømme mellem verdenerne. Den sidste uge med Solen i Tvillingerne i historisk parløb med Den Nordlige Måneknude kan med fordel bruges til at være nysgerrig. Måske også på den verden, der er mere usynlig for dig.
 
Hvor mange store værker i verdenshistorien havde ikke eksisteret havde nogen ikke transcenderet begrænsende mentale rammer. Havde Hamlet ikke fået besøg af sin fars spøgelse havde han aldrig vidst, at han var blevet forgiftet. Nåh ja, spoiler alert. Sorry hvis du ikke har set filmen.
 
Udover spøgelser, havet og kreativitet er Sol-Neptun-kvadrat også forbundet med skandaler, så det kan blive en lukrativ uge for sladderbladene.
 
There is måske something rotten in the state of Denmark.
 
Hav en god uge,

Kategorier