BEGRÆNSET TILBUD: Personligt årshoroskop for 2022 kan købes søndag 27. juni 2021

Det bliver i morgen søndag muligt at erhverve sig et personligt årshoroskop for 2022.
Årshoroskopet er udregnet fra personlige data ud fra fødselshoroskop, numeroskop, transitter og årstalsrækker. Numeroskop og årstalsrækker er numerologi, det medtages for præcisionens skyld. Årshoroskopet vil indeholde 12-14 sider med et årsresume samt detaljeret forecasting for hver måned. Årshoroskopet kan bruges til optimal planlægning.
Bemærk, at det plejer at være et meget populært produkt hvilket er grunden til, at jeg allerede udbyder det nu for det tager lang tid at lave en personlig forecasting for et helt år. Salget lukkes så snart der er det antal jeg kan nå at lave for resten af 2021. De andre gange er salget lukket efter få timer (!) grundet hundredvis af ordrer, så vil du være sikker så hold øje.
Der åbnes for adgang på et tidspunkt mellem kl 11-13. Prisen bliver 995 kr og bestilles via shoppen når der åbnes. Man modtager sit årshoroskop i en PDF på mail og jo tidligere det er bestilt, desto tidligere modtager man det. Hold øje på siden her når produktet lanceres.
Bemærk, at du får det optimale resultat hvis du også har dit eksakte fødselstidspunkt, så find det frem inden da alle data skal tastes ved bestilling (navne samt evt tidligere navne, fødselsdag-måned-år og fødselsby- samt tidspunkt).
Ønsker du at give det som gave en anden bliver det sendt til vedkommendes mail direkte. Ønsker du fokus på specifikke områder, fx job, karriere, kærlighed etc skriv det da i feltet.
Alle årshoroskoper bliver lavet af Louise Falkenberg personligt.

Kategorier