Juli 2021 energivejrudsigt er oppe (video + noter) :)

Julien står for døren og må man lige indskyde at det er en af årets bedste måneder for KÆRLIGHED.

Hør mere om det i vejrudsigten herunder, på YouTubekanalen HER (det er gratis og kræver ikke login) og hvis du vil have hele baduljen med kommentarer LIVE så finder du den originale LIVE på Universal Goals Facebookside lige HER.

Vil du være med i næste LIVE vejrudsigt for august 2021, så finder du den gratis tilmelding lige HER. Husk, at du også har muligheden for at vinde en gratis session med Louise :)

Juli 2021 starter liiiidt stramt den første weekend da vi har Mars i Løven over for Saturn i Vandmanden (kan især mærkes 1. - 2. juli) og i weekenden Mars i kvadrat til Uranus i Tyren. Pas på ulykker, især omkring metal og vejr.

Mars i Løven er stolt og vigtig, tager måske en heltemodig gerning på sig som bliver dårligt modtaget af omverdenen eller den, man forsøger at hjælpe. Juli er selvoptagethed på den gode måde - fokus på os selv og om vi opfylder det vores hjerte ønsker.

Medio juli er i særklasse når Mars og Venus har et af deres sjældne møder, ovenikøbet i Løvens tegn. Kald det kærlighed, du kalder det bare lige hvad du vil, men det er passion, fest, farver, glæde, lykke og alt hvad der er godt. Det er nogle særdeles gode dage, især omkring 13. - 15. juli.

Nymånen i Krebsen den 9. juli er bare rar og rolig for en gangs skyld, klap en hund og køb nogle nye blomster eller sådan noget. Ryk fremad så direkte som det nu kan lade sig gøre.

I slutningen af juli kommer Jupiter tilbage til Vandmanden. Ikke, at Jupiter overhovedet gider fortsætte sin rejse sammen med sure og besværlige Saturn, men der kaldes på hjælp. Jupiter hyggede sig ellers i Fiskene hvor Jupiter æææælsker at være, men ferien må afbrydes for nu og vente til 2022. Det er et kæmpe energiskifte, der sker august og året ud.

Hør om alt dette og meget mere i videoen - og vil du have en session med Louise, får du det HER eller en session med Nian og Louise får du det HER. Vi har også store projekter på vej som vi glæder os meget til at dele med jer.

Er du Guldmedlem kan du som altid se hvad alle de store aspekter i måneden betyder for dig personligt samt få din daglige energivejrudsigt.

Hav en god måned,

Louise

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=nK86NE_EpLE&t=1706s

Kategorier