Nymåne i Krebsen den 10. juli 2021. Isn´t it romantic?

Jeg kunne næsten ikke få det her indlæg igennem fordi det er så sødsuppeklistret at selv internettet næsten nægtede at udgive det. Vi har en nymåne på vej i Krebsen i flot selskab med Hollywood-vennerne Fiskene og Løven. Jeg siger det på forhånd: Den kommende tid bliver Ghost møder The Notebook møder Notting Hill. Romantisk, kreativ og bare skøn. Hvis vi altså kan huske hvad det vil sige at være romantiske, flirte og have det sjovt. Den store altforbarmende kærlighed har haft lidt trange vilkår de sidste par år, og nu er tidens hovedpersoner Krebsen og Løven – de store romantikere – for en gangs skyld ikke heftigt udfordret af Strenge Saturn eller Power Pluto.

Jeg opfatter egentlig denne nymåne som en forløber, en lille guldgrube på vejen mod 2022 der allerede fra januar har meget romantik og kærlighed på programmet. Det er på mange måder det at kunne skabe det gode liv med kreativitet og kærlighed vi transformerer vores strukturerer i dagligdagen til her i 2021. Når Den Nordlige Måneknude går i Tyren januar 2022 og især når Jupiter og Neptun møder hinanden i en meget sjælden konjunktion i april 2022 kunne vi nemt stå i så fantastiske situationer, at vi måske næsten ikke kan eller tør forestille os det lige nu. Jeg tror aldrig jeg har set så flotte aspekter."I think this is the beginning of a beautiful indlæg"

Denne nymåne serverer glimt. Gyldne brødkrummer kastet til os fra 2022 og selv om vi ikke helt kan sætte dem sammen endnu så giver de os nogle ledetråde til den nye fremtid. Til hvordan det nye normal kommer til at se ud.

Derfor kan man opleve mærkbare forandringer nu og det er især i relationer som ændrer sig. Måske noget starter, noget slutter, noget transformerer. Juno sidder på Den Sydlige Måneknude og Venus aspekterer også Måneknuderne.

Der er noget vi ikke kan eller skal længere, og med al denne her Krebs-Løve-energi er det vigtigt at ære sig selv og sine emotionelle behov ved at sige det højt. Man kan måske have følelsen af at lade noget godt bag sig, men samtidig vide at man er nødt til at rykke. Det er et lidt mærkeligt sted at være for f. eks skal man flytte og må desværre efterlade gode naboer man måske har bygget minder op med i mange år og samtidig ved man ikke hvilke naboer der er det nye sted. Vi står alle i sådan en situation i vores liv og når det er Krebsen må vi stole på universets bølger og vores mavefornemmelse. Med Mars og Venus i Løven bør vi stå stolte og modige i os selv og handle med ære og integritet. Med respekt for os selv og de andre.

Vi må sige til eller fra hvis noget er ubehageligt, slut etc og vi må ære vores fremtid ved at lade det, der ikke passer til den blive i fortiden.Må lige anbefale "About Time" hvis man aldrig har set den, en ekstra interessant film hvis man interesserer sig for tidsrejser og paralleluniverser

Der vil være solid grund at stå på i det nye normal som vi bygger i 2021 og selv hvis der ikke er fast grund under fødderne så lærer vi jo at flyve, som de kloge siger. Alt er lige som det skal være.

Det handler om kærlighed. Det hele handler måske om kærlighed, men med denne nymåne får vi serveret det åbenlyst lige i pæren. Very La La Land.

At turde igen. At turde tro på det gode liv igen, at lade kærligheden, romantikken og kreativiteten flyde frit og naturligt igen.Nymånen lægger som minimum op til, at man udtrykker sine kreative evner og romantiske følelser. Flirter med livet.

Kan du huske hvordan man flirter eller bliver folk lidt bange når du prøver at blinke til dem? Tror, at du har fået noget i øjet? Sgu ligemeget, nobody puts baby in the corner vel.

Det er en tid for serenader og den slags. Ned foran vinduet med en guitar i hånden og en rose i munden. Husk at fjerne tornene først. Fordi man er also just a girl standing in front of a boy asking him to love her, ik. Ja, jeg så Notting Hill forleden. Damn good movie.Isn´t it great.

Isn´t it beautiful.

Isn´t it romantic.

Det tror jeg vist nok lige, at denne nymåne er.

Louise

 

Kategorier