SOL-PLUTO OPPOSITION 17. – 18. JULI. ALLERDYBEST NEDE.

Pluto har sin årlige opposition til Solen i Krebsen i disse dage, hvilket for nogle vil være mere mærkbart end for andre.
Hvis tingene (stadig) kører for dig, så er der stadig bare smooth sailing ahead. Måske noget mere power, flere hjælpere, finanser eller lignende, men det er uanset kun mere brændstof på din vej.
For andre vil magtkampe og skandaler være tidens tand, gamle historier kommer til live og korrupte bosser og andet mørke udryddes. Brændes af Solen.
Kardinale placeringer mellem 23 - 25 grader (Krebsen, Stenbukken, Vægten og Vædderen) vil med sikkerhed kunne mærke det her kraftigt. Har noget været undertrykt eller på anden måde holdt nede, er det en klassisk renselses-transit.
Uanset om det er glæde, sorg, behov, følelser, hemmeligheder eller andet er det måske værd at vide, at det er en meget, meget stærk transit så har du behov for at komme af med noget, så gør det hensigtsmæssigt. Karma er stærk og grum hvis man her lader sit eget mørke gå ud over omgivelserne. Også den der idiot i trafikken.
Her i sidste del af Krebsens sæson er folk ekstra sensitive da mange kan genopleve barndomstraumer eller mønstre dannet herfra og det kan nemt projiceres ud på nutiden. Det er derfor Krebsens sæson ofte bliver et mystisk sceneri der egentlig ikke har med nutiden at gøre i langt de fleste tilfælde.
Det kan være en meget transformativ weekend for ens identitet. Ens eget potentiale eller større mål kan stå meget klart og man kan føle, at nu er man KLAR. Man KAN gøre det her, man KAN transcendere enhver form for frygt, angst, forbi eller lignende.
Er du på høj kurs, så stort tillykke og fortsæt endelig med stærkere vind i sejlene.
Er du i gang med en renselsesproces får du det næsten ikke mere primalt end dette. Denne transit er lige så stærk som den er kort, og kan give stor renselse, indsigt og ikke mindst regenerering.
God weekend 🙂

Kategorier