I Løvens tegn juli-august 2021. Nu.

Solen går i eftermiddag i Løvens tegn og kommer således hjem til sit domicil. Hvor vi i Krebsens forgangne sæson har været hjemme, i fortiden eller måske ude i space, så kommer vi her tilbage til nuet. Alt samles her og nu og der er fokus på at bygge en fremtid af passion. Solar plexus aktiveres, vi får en følelse af personal power igen.

Det er meget lys vi får ind her, Solen skinner stærkest på året i Løvens sæson. Meget kan brændes væk og det kan gå hurtigt, så skal du brænde gummi af får du ikke bedre aspekter. Vi har dog så mange Jomfru-aspekter til at køle det lidt af i løbet af måneden, så optimal brug af disse er at træde på speederen og lade Jomfruen navigere på den smarte og effektive måde.

Selv om vi nu kan mærke hvad vi virkeligt brænder for, så kan Løvens sæson også komme med ekstra maskerade. Se mig, se mig, se hvad jeg kan. Se, hvor jeg stråler!Det er en performer, en vaskeægte entertainer-energi som kan være et sundt og kreativt ego, men også en gigant diva og narcissist.

Løvens autentiske energi kan hjælpe til at forstå hvem man er og hvad man er passioneret omkring, og kan give modet til at smide nogle af de masker man ikke skal bruge længere, roller der ikke skal spilles længere – måske i familien (apropos Krebsen).

Det er en af de bedste sæsoner på året, synes jeg, det er sjovt, festligt og passioneret. Kan man holde tungen lige i munden og fordele speeder og bremse ligeligt, kan man nå meget meget langt på kort tid. I slutningen af juli har vi nogle væsentlige energiskifte, og så accelerer det hele i august. Vær med til den månedlige vejrudsigt LIVE på søndag den 25. juli klokken 14.00 når Louise fortæller hvordan man navigerer august 2021 bedst muligt. Det er gratis og du finder den lige HER. Første 30 minutter er energi-vejrudsigt, herefter er der Q & A og så skal vi selvfølgelig have trukket månedens vinder af en gratis analyse-session med Louise.

Det er en nærende tid der sender os mod en mere autentisk fase hvis vi bare husker, at hjertet skal være med.

Louise

Kategorier