Fuldmåne i Vandmanden den 24. juli 2021. Puls.

Lørdag den 24. juli byder på den første af månedens to fuldmåner i Vandmandens tegn, så her har vi en cyklus af en art. En af dem, der kan sende os kvantespringende ind i fremtiden hvis vi vel at mærke kan bygge nogle solide og langtidsholdbare strukturer. Men allerførst må vi tjekke, om patienten overhovedet har en puls..

Vandmanden er at kunne forbinde prikkerne i et stort netværk. På jordisk plan f. eks samfund, distributionssystemer og den slags, men det er også forbindelse via impulser, f. eks et IT-system eller sågar vores eget nervesystem. Derfor vil denne og den næste fuldmåne i Vandmanden (den 22. august 2021) lade os tage skridtet videre, gå til next level i alt det, der har en puls. Er situationen, relationen, projektet, ideen stendød og uden puls bliver det en meget tung hest at bære. Derfor vil vi helst koncentrere os om det, der stadig er levende og her i Løvens sæson også om det kan blive endnu mere levende? Kan det blive større, sjovere, mere kreativt, mere nydelsesfuldt? Mere genialt, rebelsk, smart eller progressivt?Den skarpe læser har allerede opdaget, at månen befinder sig på næsten samme grad som Jupiter-Saturn-konjunktion kort før jul 2020. Noget fra dengang når altså slutningen på sin forberende fase, men kan også komme igen fordi tiden nu er moden. Noget, man bliver opløftet af, bliver elektrisk af, får energi af.

Når man har gjort ovenstående er det tid til at gøre det, som nogle opfatter som det kedelige arbejde, nemlige at lave gode strukturer. Hemmeligheden bag succes – ihvertfald i min erfaring – er at have gode systemer, standarder, strukturer og procedurer. De giver frihed. Kaos giver (mere) arbejde. Med vor tids teknologi og adgang til effektive platforme er det en synd at lade være. Og quick fix kommer aldrig til at give gode resultater. Aldrig, så sæt den nupo-kur fra dig. Kom til session hos mig og Nian istedet, vi hjælper folk med det her hele tiden.

Med Saturn siddende på månen her begynder tingene nemlig også at sætte sig. Cementeres. Vander, udtryk, situationer, relationer. Det er ikke det bedste tidspunkt at være et sted, hvor man demografisk ikke hører til. At bo i parcelhus med ligusterhæk i Herlev når man allerhelst vil bo i en tipi. At være en åh så misforstået kunstner, spirituel, englesjæl, alien eller hvad der ellers findes idag, det er altså outdated. Så er der noget du grundlæggende gør forkert i livets strukturer. Det har ikke samme romantik som for måske en generation siden, kun manglende viden, modenhed eller livskompetencer og det kan i den fremtid, der kollektivt cementeres nu blive svært at blive taget alvorligt.Endelig kommer vi ikke uden om en fuldmåne i Vandmanden uden at kigge på individualitet. Hvordan er dit unikke udtryk i en gruppe af mennesker, altså i samfundet. Hvordan bibeholder du dig selv og er samtidig en del af gruppen. Hvem er jeg som unikt individ og hvor skal jeg placeres i skoven hvis jeg ser det hele oppefra.

Jo mere klart og simpelt det kan se ud for dig, desto bedre. Der er ingen grund til at pakke flere karmaløsninger ind på sin timeline, vi går mod simplificering af livet – ikke omvendt. Ingen grund til at bage mere ind i sin hverdagskage hvis den ikke kommer til at gøre noget godt for ens fremtid. Det er også et outdated mindset.

Man kan med fordel her skille strukturer ad, noget man har samlet. Et maskineri, system, business, relation eller lignende. Find det svageste led og vær nøgtern omkring det. Vandmanden kigger bare og ser, hvad der ikke virker uden stort drama. Det kan man gøre med hele sin virkelighed, sin dagligdag, økonomi, rutiner, business etc og derved undgå, at det hele braser sammen senere. En fuldmåne i Vandmanden er god for at pille noget fra hinanden for at optimere. På den måde kan man se hvad der er overflødigt og unødvendigt.Forstå årsag og virkning. Måske ikke så meget på store, karmiske planer som på jorden. Hvis du spiser for meget bliver du tyk. Bum. Hvis du bruger for mange penge bliver du fattig. Bum. Kan du ikke begå dig socialt gider folk ikke bruge tid med dig. Bum. Bruger du dine ressourcer – tid, penge og energi – på noget, der ikke hører til din højere skæbnevej manifesterer du ikke optimalt. Bum.  Det er sådan ting på jorden fungerer, det er ikke universet der er imod en eller sådan noget.

Skal du tabe dig, så strukturer en holdbar hverdag – måske med hjælp af teknologi (en app, internetgruppe eller lignende) og få holdbar succes på sigt. Skal du bygge en business (eller nå noget som helst andet mål) skal du også skabe strukturerne og have en plan, der langsomt – men sikkert – sender dig i den rigtige retning. Ting tager TID. Quick fix virker IKKE.Keep it simple. Der er sket meget på kort tid siden december 2020-konjunktionen, og der er mere på vej resten af året som kan komme til at gå meget stærkt. Det er ikke noget problem hvis man har optimeret sit maskineri, har solide strukturer og bruger sine ressourcer smart. Det er hemmeligheden bag at skabe det fede og smukke liv med frihed, kærlighed, skæg og ballade som vi så gerne vil på denne Vandmand-Løve-akse.

Louise

 

Er du Guldmedlem kan du i dit horoskop for juli 2021 se hvilket livsområde fuldmånen lyser op for dig.

Kategorier