Lion´s gate og nymåne den 8.8.2021: Løven, heksen og garderobeskabet.

Jeg var engang vidne til et medium, der kanaliserede svar på publikums spørgsmål. En spurgte om den mystiske Bermuda-trekant, I ved det område hvor skibe og fly gennem tiden er forsvundet sporløst. Han svarede, at det var en portal til en anden dimension og at dem, der røg igennem den, altid valgte at blive i den anden dimension. Der var ingen, der ville tilbage til deres liv på Jorden. Der var bedre på den anden side.

Det er lidt sådan jeg har det med den magiske nymåne der venter forude og ikke mindst Lion´s gate, der er åben i tiden op til også (årlig skæbneportal). For den, der her finder – eller har fundet - sin egen personlige Bermudatrekant, sit eget personlige garderobeskab med det magiske land Narnia på den anden side vil nok ikke vælge at komme tilbage til sit gamle liv.Generelt har vi meget positiv energi der for tiden strømmer til, som man nok har lagt mærke til. Nye muligheder og glade budskaber. Det er et spændende tog, der er kørt mellem skæbnestationerne og som vi alle er på.

Som nævnt i energivejrudsigten for august 2021 er det afgørende, at vi nu har hjertet med. Vi har et meget ”tænkende” år med al det Vandmand og Nordlige Måneknude i Tvillingerne, og det har selvfølgelig sine fordele, men denne tid er den første hvor det handler om os og kun os. Hvad drømmer vi om, hvor ønsker vores hjerte os hen.

Det kan være, at det endnu ikke er åbenlyst. Det kan være, at man lige skal sidde stille et øjeblik før man kan høre den hvisken fra garderobeskabet. Det kan være, at man skal grave lidt før man finder guldet.

Det er en fremragende tid for at styrke noget (og med de foranderlige år vi har forude også en anbefalesesværdig tilgang). At styrke sit fundament, sin krop, sin økonomi, sine relationer og lade alt tilbage, der ikke kan eller skal styrkes. Der hvor hjertet ikke er med, hvor luften er gået af ballonen. Næh tak, du, den karmiske læring kender jeg godt. Ingen grund til at tage flere ture på den karrusel, thank you very much.

Man kan blive stærk og heale ekstremt hurtigt her, hvis du nogensinde har set hvor hurtigt en Løve slikker sine sår og heler, ved du hvad jeg mener. Det er nu vi bliver stærkere, mere tough, mere effektive.Mange vil nok kunne mærke hvordan en cirkel er sluttet, men at det som nævnt ikke er helt åbenlyst hvor eller hvordan det nye udspiller sig. Det er heller ikke så vigtigt lige nu for det skal vi tidsnok få svar på, det er vigtigere at lytte til dele af sig selv man ikke har set eller mærket længe, eller måske aldrig. Det kan være første liv i mange, mange inkarnationer at det ikke er mærkeligt eller endda farligt at udleve sit hjertes autenticitet.

Det kan være første gang i vores liv, at vi ikke er nødt til at undertrykke visse sider af os selv længere. En af dem kunne være vores mod og vores intuition.

Fremragende metoder til at finde et magisk garderobeskab med det smukkeste land ventende på den anden side.

Louise

 

 

 

Kategorier