Nyhedsbrev august 2021. Et brag af en måned.

Det er en spændende måned vi har foran os. Den er ikke for farlig eller for udfordrende, til gengæld kan man nå meget på kort tid.

Er du Guldmedlem kan du se den daglige energivejrudsigt for god timing i hverdagen og du får adgang til månedshoroskoper samt en kæmpe database med viden, der kan hjælpe til optimal planlægning i livet.

Solen er i løvens tegn til den 22 august hvor den skifter til jomfruen: Løvens sæson er det festligste tidspunkt på året, men det er også en ambitiøs sæson. Løven er ikke en festabe uden formål, der skal opnås noget. Det er et fast tegn, noget skal cementeres.

Man kan føle trang til at udtrykke sig individuelt, kreativt, romantisk og denne sæson har en sammenhæng med Løvens store cyklusser i 2017, 2018 og januar 2019 – læs bloggen for indlæg – cirklen sluttes og karma udbetales nu.

Jupiter er tilbage i Vandmanden og tager sidste del af spurten med Den Nordlige Måneknude i Tvillingerne året ud, så vi skal tilbage i situationer vi var i før maj 2021. Der er ekstra held og støtte i det område af dit fødselshoroskop, hvor du har Vandmanden placeret (lær at lægge dit eget og andres fødselshoroskop selv gennem kurset ”Astrologi for begyndere” som du finder lige HER. Det kan give livsforandrende indsigter i dit liv og din skæbne). Er du Guldmedlem kan du se hvilke områder det handler om for dig HER.

Generelt er vi tilbage til samfundssind og gruppementalitet. Bemærk, at det er nogle højintelligente tegn så pas på med at overtænke, få tankemylder – husk jordforbindelsen.Vi har Nymåne i Løven den 8 august (læs om den HER), det handler om kreativitet, sjov, børn, PULS.

Der skal være LIV i det man laver nu. Der skal være PULS. Hvis noget er drænende i Løvens sæson, thats not good, det må ikke kunne lade sig gøre. Hold op med at stikke ting ind i stikkontakter uden strøm.

Løven blomstrer, alt blomstrer og står med sit yderste livsenergi i løven, så hvis man skal trække i stænglen for at blomsten står rank så er der noget galt. Ligemeget om det er arbejde, forhold, vejfest, familiekomsammen, feriested – ligemeget – men hvis man ikke kan få den op at stå i løvens sæson skal man have en alvorlig snak med sig selv.

Nymånen viser tydelig hvor er der GRØNT lys, hvor er der klarhed, hvilken vej er oplyst af solen. Der er  noget vi også vil se i os selv som vi ikke har kunnet eller villet se indtil nu.

Merkur skifter til Jomfruen 11 august, vi bliver mere fokuserede, lægger mærke til detaljer, med Mars her også er det ret analytisk aggressivt, man kan blive en gal professor med en masse papirer, ingeniør, analytiker. Kan blive organiseret, lave lister, være enormt produktivt, også i forhold til vores sundhed som bliver stort herfra. Sundhed bliver en stor ting de kommende år.

Venus går i Vægten den 16 august, hvilket giver meget mere harmoni, folk er villige til at gå på kompromis, forhandle, lave kontrakter – som ikke nødvendigvis holder, men for nu er de fine. Venus i Vægten er en peacemaker, det er første gang i 3 år uden en nasty kvadrat til Saturn, vi kan lave fair deals, retfærdige udfald, folk vil arbejde sammen, godt for våbenhvile, god at lave kontrakter.

19 august går uranus retrograd, den kommer jeg til omelet.

22 august går Solen i Jomfruen, vi bliver endnu mere organiserede og kan nå alt det vi ikke har nået eller ignoreret de sidste par måneder, en spændende dag da der sker en masse. Læs om alle dagene enkeltvis i august lige HER. Er du Guldmedlem kan du se hvilket områder der aktiveres ved alle disse transitter i den månedlige vejrudsigt og dit horoskop for august 2021.

22 august har vi også den 2. fuldmåne i vandmanden 29 grader og nu er vi desperate, der kan være en form for krise, måske kreativ. Kulmination af noget vi startede 24 juli (læs om den første fuldmåne i Vandmanden HER), men det kan udspille sig på en anden måde end forventet fordi Uranus lige er gået retrograd. Vi skal måske tilbage for at hente noget information, dokumentation eller gøre noget igen. Høj energi ved anarektisk grad, pas på med impulsiviteten her.

Det er i denne måned ekstra vigtigt at være top top top smart, det er intelligente tegn vi er underlagt. Mentalt må vi få optimalt brændstof på alle tidspunkter, hjernen skal være understøttet.

30 august går merkur i vægten, vi kan se tingene fra begge sider og har gode manerer, kan udveksle høfligheder, er mere diplomatiske og sådan noget, folk køber af dem de kan lide. Det er afgørende at man optimerer sine kommunikative og sociale skills mest muligt resten af året.

Hav en skøn august 2021 – vi ses igen medio august når månedshoroskoperne bliver lagt på YouTube-kanalen (hvilket sker kvartalsvis, som Guldmedlem får du skrevne horoskoper hver måned) og selvfølgelig til næste LIVE energivejrudsigt som er søndag den 22. august 2021. Det er på Facebook og det er gratis, du tilmelder dig begivenheden lige HER.

Louise

Kategorier