PRODUKTNYHED: "KÆRLIGHED & ASTROLOGI" UDKOMMER DEN 23. SEPTEMBER 2021!

Den 23. september 2021 kommer endnu en mulighed for, at du kan lære dig selv bedre at kende gennem astrologisk viden – og denne gang handler det om kærlighed.

Hvad vi kan lide, hvem vi kan lide, hvad vi tænder på, hvilke egenskaber vi er mest kompatible med i andre mennesker og ikke mindst hvilket område af vores liv vi skal kigge i for at finde det, er nogle af de svar du får her.

Du kan lære at se det både for dig selv og andre mennesker, om det så er din partner, bedste ven/veninde, barn, chef, kollega etc. Det giver både muligheden for at tjekke kompatibilitet og for at skabe relationer med indhold, der er optimalt for alle.

Hvis du er single og kunne tænke dig at vide mere om, hvad du har behov for i et forhold er dit fødselshoroskop et rigtigt godt sted at starte med at studere...dig selv. Det kan også fortælle dig hvor dine fordele og bagdele er, hvilket tempo et forhold bør udvikle sig i, flirte-stil, seksuel tiltrækning og lignende.

Opslagsværket er optimalt for dig, der allerede har dit fødselshoroskop eller har mod på at studere den grundlæggende viden. Alle bøger og kurser, der kommer herfra, vil have udgangspunkt i dit personlige fødselshoroskop som er dit livs- og skæbnefundament, så jo hurtigere du kan lære om det, desto bedre :).For at bidrage til din personlige udvikling er der derfor 15% rabat på kurset ”Astrologi for begyndere” som du finder på Louises stadigt voksende mystiker-skole. Du finder "Astrologi for begyndere" lige HER. Indtast koden ” GIMIG15” i couponfeltet når du tjekker ud, så kan du se din rabat. Koden virker frem til den 4. september 2021.

Som altid kommer der er en udtræk af kurset til Guldmedlemmerne, denne gang en beskrivelse af Juno for alle tegn. Juno er også kendt som ”ægteskabs-asteroiden” da den fortæller om de træk vores livspartner(e) besidder, den er rigtigt god at kende i sit fødselshoroskop.

Er du klar til at blive klogere på dig selv og hvad der fungerer bedst for dig i kærlighedens navn, så gør klar til ”Kærlighed & Astrologi” som udkommer den 23. september 2021!

Kærlighed & Astrologi kommer til at ligge på Thinkific-platformen, hvor de andre kurser allerede ligger, så når du har købt et produkt der har du allerede en profil :).

 

Kategorier