I Jomfruens tegn aug-sep 2021. SPRING.

Vi er på vej over horisonten hvad dagligdags-planetariske aspekter angår hvilket betyder, at hvor det på mange måder har været en ny og spændende proces at lade sit autentiske selv komme frem, sidde og drømme om hvad man egentlig har lyst til nu hvor der har været så meget isolationstid det sidste 1,5 år, så er vi ikke længere der hvor det kun handler om drømme og planlægning. Nu skal der handling til.

Jomfruens sæson kommer tidligt i år, ihvertfald energimæssigt. Mars og Venus befinder sig allerede her, den 11. august kommer Merkur til Jomfruen og den 22. august følger Solen trop. Jomfruen er det 6. ud af 12 huse hvoraf de første 6 handler om os selv, om vores udvikling, drømme, ønsker mv. Når vi når til dette tidspunkt på året skal vi til at omsætte vores planer til handling og høste fra den første del af processen. Højere mål skal visioneres, andre mennesker skal involveres og uddaterede brudstykker fra tidligere faser afvikles.

Jomfruen er ikke kendt som det mest festlige tegn, men er ofte overset som den usynlige lim, der holder en hverdag sammen. En hverdag, der grundet sine rutiner fører os mod endnu højere mål – måske endda vores højeste som årsmæssigt ligger i dec-jan når planeterne befinder sig i Stenbukkens tegn.

Vi står i en tid hvor tingene kan komme til at gå rigtigt stærkt. For nogle handler denne periode om at holde på laser og pjalter mens raketten affyres mod hidtil udrømmelige højder. For andre er det nye nervesystem ved at blive integreret i hverdagen. En hverdag, der vibrationsmæssigt er så ny som noget kan være. Hvor vi ser muligheden for og tilladelsen til at have en let, sjov og lykkelig hverdag. Hov, hvad er nu det for noget.Nogle har fanget den. Nogle høster for tiden kæmpestore solmodne frugter, der har været længe undervejs. Der ikke kunne plukkes i en tidligere verden.

Andre ser guldet. Glimt af en fremtid med langt flere retter at vælge imellem på menukortet. Og derfor vil tidligere retter ikke længere være så attraktive. Dem, der var baseret på slægtens karma, eller på situationer vi af en eller anden grund endte i i måske 20, 30, 40 år uden egentlig at ville det.

Jomfruen kan være meget fordømmende, og det er ikke tidspunktet at slå sig selv i hovedet over tid man har spildt. Alt for mange år på det arbejde, i det forhold, i den situation, med de mennesker etc. Sådan var det på det tidspunkt, det er ikke længe siden at verden var en anden.Men det er ikke sådan længere. Det er en god sæson for at genkende det, man ikke længere behøver at gøre. Måder man ikke behøver at tænke, mennesker man ikke behøver at holde ud, situationer der bare ikke matcher længere. Livet kan ikke generere flere karmiske situationer af den art hvis der er accept, heller ikke på din slægts vegne. Det er en meget ny global legeplads, der her kreeres med nogle meget nye inkarnerede sjæle.

Nogle gange er vi kommet hertil fordi vi skulle gå igennem en bestemt proces. Den havde sit formål, men behøver ikke længere at sidde som en splint i fingeren. Den må man godt tage ud nu, hjerte behøver ikke længere rime på smerte.

Det er ligeledes en ny 2-årig cyklus, der netop skydes i gang, så rigtigt godt at planlægge 2 år frem. Hvor skal du være på det tidspunkt? Hvilket overskuelige delmål skal du opnå på vejen dertil? Sæt DATO og KONKRETE ORD på når vi er i Jomfruen. Det er en stor gave at være blevet skubbet så langt af kosmos som vi er her, men nu kan vi godt selv.Jomfruen handler om hverdagen. Om rutinerne, listerne, ærinderne. Den skal planlægges bevidst så den er god i dagligdagen og samtidig sender en mod ens højeste mål. Fordi den er så effektiv (pas dog på med perfektionisme) er det afgørende, at man har kapacitet og hjerte med.

Det skal være det man selv brænder for. Ved du ikke hvad det er, så lad være med at smide en masse energi ud i det blå. De gode systemer der her skabes er for dem, der har set guldet eller ved, at de har ramt en guldåre. Og det kan sagtens være en personlig guldåre, det behøver slet ikke at have med opfattelsen af succes eller penge etc at gøre. Det kan handle om kærlighed, venskab, frihed, kreativitet, en lykkelig hverdag.

Med andre ord er lektier godt her. Systemer. Planer. Det er sådan man manifesterer ifølge jordens regler. Ikke ved at drømme sig til et scenarie, der er helt anderledes end realiteterne. De to skal mødes her. Ingen grund til at spilde tid eller ressourcer.

Vil du bruge Jomfruens sæson optimalt er det årets bedste tidspunkt at hjule derudaf. Og det må godt gå stærkt, der må godt være store spring her. Tag hvad du har brug for og SPRING.

Louise

 

Kategorier