Juno – din perfekte partner

Astrologi er en kompleks størrelse og den bliver ikke mindre kompliceret når det kommer til kærlighed, parforhold og ægteskab. Man kan analysere meget omkring tiltrækning, kompatibilitet og udfordringer mellem to personer ligesom man kan lære ekstremt meget om sig selv ved at kende sit fødselshoroskop.

Alt dette bliver dækket i det kommende onlinekursus ”Kærlighed & Astrologi”, som udkommer den 5. september. Husk, at der stadig er rabat på kurset ”Astrologi for begyndere” hvis du vil lære alt om dit eget og andres skæbnefelt inden. Det er et godt sted at starte!

Hvis vi bevæger os lidt uden for de klassiske tegn og planeter i fødselshoroskopet kommer vi til asteroiderne. Der er over 20.000 navngivne asteroider (!), iøvrigt et vanvittigt spændende område for den der ønsker at udvide sin astrologiske kunnen.

I den kommende tid vil jeg beskrive de mest brugte asteroider og hvad de hver især indikerer i fødselshoroskopet. Ved hvert indlæg vil der efterfølgende være et indlæg til Guldmedlemmer, hvor de kan studere hvad asteroiden betyder for deres personlige placering.

I anledning af lanceringen af Kærlighedskurset har jeg derfor valgt at starte med Juno.Hvor vi som nævnt kan se hvilket kvaliteter og egenskaber vi typisk søger hos en partner (og vigtige relationer i det hele taget) i fødselshoroskopet, så er Juno vigtig og interessant i forbindelse med livspartner. Ofte den, man gifter sig med. Den ”eneste ene”.

Derfor vil vi altid søge ubevidst efter de træk vores personlige Juno-placering indikerer. Juno indikerer kompatibilitet og om et forhold vil være vedvarende. Juno fortæller noget om hvilken type man har behov for og ofte ender med – måske når al ”læringen” er sket gennem andre forhold og karmiske kontrakter opløst. Juno beskriver således ens ideelle partner. For de fleste den ægtefælle, man ender med. Den, man opfatter som ens naturlige partner.

Når jeg har en kunde i session skimmer jeg altid deres Juno, især hvis der er lykkeligt gift eller har fundet den eneste ene, og den er altid i konjunktion til en personens personlige planter eller lignende. Vil man gå endnu længere kan man se på transitter der har været på det tidspunkt hvor de mødte hinanden. Det er et meget interessant område at studere.Du kan finde dine asteroider (inkl Juno) HER. Scroll helt ned i bunden for at få oversigten. Gem gerne din information, for jeg vender som sagt tilbage med beskrivelser af de andre primære asteroider. Er du i tvivl om hvilke tegn de astrologiske symboler har hver især kan du se oversigten nederst i dette indlæg. Er du i tvivl om hvad tegnene hedder på dansk, kan du se engelsk-dansk oversættelse længere nede.

Er du Guldmedlem, kan du læse hvad din personlige Juno betyder HER (kommer om 5 minutter).

Har du planer om at købe kurset ”Kærlighed & Astrologi” får du også den information, der ligger til Guldmedlemmerne om Juno.

Happy love hunting,

Louise

  

Stjernetegn engelsk-dansk:

Aries = Vædderen

Taurus = Tyren

Gemini = Tvillingerne

Cancer = Krebsen

Leo = Løven

Virgo = Jomfruen

Libra = Vægten

Scorpio = Skorpionen

Sagittarius = Skytten

Capricorn = Stenbukken

Aquarius = Vandmanden

Pisces = Fiskene

Kategorier