Ugen den 15. – 22. august 2021. Et skridt ad gangen.

Det er en skidt tid for forudsigelser med al den Uranske luft, vi har omkring os. Forandringer og opbrud er tidens tand, alle for det bedre, men ikke alle lige lette.
Det er lidt bizart at have så mange faste tegn i spil og så samtidig både en kommende powerfuldmåne i Uranus´ tegn og Uranus retrograd i midten af ugen. Det er som om der er forandring eller impulser i noget, der sitter meget fast. Hvor vi endda kan føle os stagnerede.
Står man i en situation hvor man skal vælge mellem to onder eller to goder, kunne lakmustesten her være at se hvad der kan ændres uden større dikkedarer. Hvad flyder naturligt, hvad er ikke så ”farligt” hvis det går galt, hvad er ikke for dyrt, har for store konsekvenser, kræver for mange ressourcer eller lignende.
Og så skal det være et skridt ad gangen. Paso a paso. Hold balancen. Glem alt om udfaldet for nu (og resten af året, for den sags skyld).
Vi kan blive tvunget til et nyt perspektiv, især den situation vi er så fikserede på (igen de faste tegn). Vend lortet på hovedet, se det oppefra og ned. Eller indefra og ud. Eller fra højre mod venstre etc.
Det er ikke en tid for store kvantespring lige nu, i hvert fald ikke hvis det er ude af kontekst i forhold til ens nuværende situation.
Derudover kan kosmos have sine egne planer for os nu (Uranus), så vi kan hurtigt blive fanget som en glad hund i et spil menneskerundbold.
For nogle vil der være en slags jordskred. Igen…flyd med, det er ikke nu man skal forsøge at kæmpe sig tilbage op ad en mudret bakke, men samtidig skal man heller ikke sætte himmel og jord i gang for bevægelse. Se om der er en mere naturlig og glidende proces.
Nogle gange er det tid til styrketest. Det er ikke nu.
Vi skal flyde med, blive båret afsted. Ikke noget med kamp.
Omvendt er det heller ikke en tid for dovenskab. Der skal rykkes, men det skal være på den smarte måde.
Work smart, not hard, som de siger.
Louise

Kategorier